Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topledere vurderer sig selv for højt

Foto: detailfolk.dkTuesday den 2 September 2014 kl. 15:22 - Kilde: Lederne Mandag

Der er stor forskel på, hvordan mellemledere og topledelse vurderer sidstnævntes præstationer, viser en ny undersøgelse.

Mens de danske topledere betragter sig selv som troværdige, ærlige og motiverende, er mellemlederne ikke helt enige i den vurdering.

Det viser en ny undersøgelse fra Lederne, skriver Lederne Mandag.

98 procent af de privatansatte topchefer betragter i høj grad sig selv som ”troværdige”, mens henholdsvis 93 og 86 procent ser en ”ærlig og ligefrem” og ”motiverende og engagerende” topchef, når de kigger sig i spejlet.

Et lidt andet billede får man, når man kigger på mellemledernes vurderinger. Her er det kun 48 procent, der betegner topledelsen som "troværdig", mens 46 procent vurderer den som "ærlig og ligefrem". Kun 36 procent af mellemlederne mener, at direktionen er "motiverende og engagerende".

Rådgivningschef hos Lederne Niels Henriksen mener, at det er en bekymrende forskel, der efterlader plads til forbedringer i særligt kommunikationen, siger han til Lederne Mandag.

Undersøgelsen er foretaget i samarbejde med Mercuri Urval og analyseinstituttet YouGov og er baseret på svar fra 1.870 ledere i både den private og offentlige sektor.

LÆS OGSÅ: Chefer mangler tid til at forbedre ledelse

Læs hele artiklen på Lederne Mandag


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD