Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Topfigur er stoppet hos dansk comeback-kæde

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 13 august 2019 kl. 10:34 af: Kristian Holgersen

En af de to direktører, der måtte træde til efter topchefens afgang, forlader nu selv modekæden, hvor krisen er kommet på afstand.

Da Henrik Aaen Kastberg efter seks år forlod stillingen som administrerende direktør for Noa Noa i slutningen af 2018, var det for at give plads til nye kræfter i spidsen for den økonomisk pressede modekæde.

Men der stod ikke en enkelt afløser klar i kulissen. I stedet blev den daglige ledelse overtaget af finansdirektør Steen Kristiansen og kommerciel direktør Nanna von Cotta Schønberg.

Men nu har sidstnævnte fratrådt sin stilling, skriver Branchebladet Tøj på baggrund af oplysninger fra cvr-registeret. Her figurerer finansdirektøren nu som det eneste medlem af direktionen.

På LinkedIn fremgår det, at Nanna von Cotta Schønberg fortsætter karrieren i en tilsvarende stilling hos virksomheden Becksöndergaard, der handler med mode-accessories til kvinder.

Brager frem

Gennem flere år har Noa Noa indkasseret det ene store tab efter det andet.

Men i 2018-regnskabet, som blev offentliggjort i juli, er et underskud på 60 millioner kroner blevet forvandlet til et overskud på godt 62 millioner.

Mens flere lukkede butikker gnaver af den samlede omsætning, så oplever de eksisterende butikker vækst. Det styrker optimismen.

- Vi er i gang med en klassisk turn around, og den rejse er kun lige begyndt. Det bliver fortsat en hård vej op ad bjerget for at få Noa Noa op på det niveau, som virksomheden fortjener, sagde bestyrelsesformand Jørgen Nielsen til Berlingske i juli.

I den forbindelse er man også gået på jagt efter en ny topchef.

LÆS OGSÅ: Modebranchen slår rekord i omsætning: Men store udfordringer lurerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9A | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD