Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Topchef sender Coop tilbage i offensiven

Foto: Henrik FrydkjærFriday den 26 October 2018 kl. 11:00 - Kilde: Berlingke

- Vi kan ikke fortsætte med at leve af at sætte tomater på hylderne, siger topchefen og bringer en ny strategi på banen.

Efter en svær periode med intern uro er batterierne igen ladet op hos Coop og topchef Peter Høgsted, som nu lancerer strategien “madmanifest 2.0.”

Der er tale om en videreudvikling af koncernens første madmanifest fra 2015 og sætter fokus på nem mad og færdigretter, skriver Berlingske.

Men flere konkurrenter satser også på convenience-varer. Så følger Coop ikke bare med strømmen, bliver Peter Høgsted spurgt om i avisen.

- Jo, men jeg tror, at jo mere dagligvarehandlen som branche får de her ting ind og bliver attraktive madsteder, jo bedre er det for os som branche, svarer den administrerende direktør til Berlingskes journalist.

- For hvis forbrugerne tænker, at jeg kan også gå i Meny, Netto eller SuperBrugsen og få et lækkert måltid, så skaber vi en bevidsthed om, at supermarkederne har food on the go, og så vil vi få en del af den vækst, som takeawaybranchen har, siger han og uddyber:

- Vi kan ikke fortsætte med at leve af at sætte tomater på hylderne. Vi er nødt til at plante nogle frø som nem mad, Coop Bank, medlemsforsikringer osv., og så er der otte ud af ti af de ting, som aldrig bliver til noget, men så er der måske to, som gør, og så er jeg tilfreds.

LÆS OGSÅ: Netsupermarked sælger måltider i tusindvis

Læs hele artiklen på Berlingke


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD