Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Topchef forsvarer Sportmaster og de russiske forbindelser

Tuesday den 1 March 2022 kl. 11:29 af: Kristian Holgersen

Efter den russiske invasion af Ukraine har Sportmaster været mål for kritik og opfordringer til boykot. Det har fået topchefen på banen.

Sportmaster har fået en del negativ opmærksomhed for sine russiske forbindelser på grund af situationen i Ukraine.

På de sociale medier bliver der blandt andet talt om at boykotte Sportmaster, som har haft en ejerkreds med russiske forbindelser siden 2019, hvor kæden blev opkøbt af navnebroderen Sportmaster.

Nu melder Sportmasters adm. direktør - Andreas Holm - sig på banen. I flere opslag på LinkedIn afviser han kritikken og tager afstand fra krigen.

- Lad mig først slå fast: Der går ingen penge fra Sportmaster Danmark til den russiske statskasse. Det fremføres flere steder. Det er ikke rigtigt, skriver Andreas Holm.

- Sportmaster er et dansk selskab. Vi har et dansk CVR-nummer, dansk direktør, danske ansatte og dansk revisor. Vi betaler løn, husleje, moms og skat i Danmark ligesom alle andre danske virksomheder, skriver han.

Sportmasters ejere - som altså også hedder Sportmaster - hører hjemme i Singapore, men forretningsmændene bag har tidligere været russiske statsborgere, og en stor del af aktiviteterne foregår på det russiske marked.

Ifølge Andreas Holm har flere af ejerne rødder i Ukraine.

- Jeg forstår godt vreden mod Rusland og aggressionen, men Sportmaster Danmark er ikke det rigtig sted at rette vreden hen, skriver topchefen.

Sportmaster Group er en multibrand-forhandler af sportsudstyr, som har butikker i over 230 byer. Rusland og Kina hører til de primære markeder.

LÆS OGSÅ: Sportmaster fornyer aftale på tærsklen til ekspansionFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD