Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Sportmaster fornyer aftale på tærsklen til ekspansion

Foto: detailfolk.dkTuesday den 15 February 2022 kl. 11:54 af: Redaktionen

For at sikre en god kundeoplevelse forlænger Sportmaster en aftale med velkendt partner. Det sker med en ekspansion på tegnebrættet.

Sportmaster har valgt at forlænge samarbejdet med SaaS-virksomheden SameSystem. I forvejen kender de to parter hinanden fra næsten 10 års samarbejde, fremgår det af en pressemeddelelse.

For den landsdækkende sportskæde, som lige står nu over for en ekspansion herhjemme, handler det om at få drive forretningen endnu mere effektivt - både i de fysiske butikkerne og på nettet.

- Vi har implementeret en del nye omni-løsninger i Sportmaster for at skabe en god kunderejse, siger Louise Vedel. Hun er Head of Finance hos Sportmaster.

- Når en kunde lægger vejen forbi en af vores fysiske butikker, efter de har set et produkt online, som de ønsker at prøve, er det vigtigt, at vi står til rådighed med det samme, ellers mister kunden tålmodighed og vi kan ende med at give en dårlig oplevelse. Det er derfor helt essentielt, at vi kan vagtplanlægge således, at vi har det rette antal medarbejdere med de rette kompetencer på gulvet på det rette tidspunkt, siger hun.

Aftalen mellem SameSystem og Sportmaster gælder til og med 2024.

Sidste år kunne Sportmaster desuden præsentere fem nye navne på ledelsesholdet, som skal være med til at gøre sportskædens stærkere på omnichannel og åbne flere butikker i Norden.

LÆS OGSÅ: Med nye navne på topniveau er Sportmaster klar til ekspansionFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD