Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Vicedirektør i Sportmaster stopper: - Forza nye udfordringer

Foto: detailfolk.dkWednesday den 7 October 2020 kl. 10:40 af: Kristian Holgersen

En topfigur i Sportmaster siger farvel og tak efter otte år. Han nåede både at være detaildirektør og vicedirektør i den store kæde.

Vicedirektøren (COO) i Sportmaster er færdig med sine opgaver og stopper derfor i virksomheden. Det skriver han i et opslag på LinkedIn.

Jack Friis havde første arbejdsdag tilbage i 2012, hvor han kom direkte fra en stilling som salgsdirektør i Bilka. Dengang var Sportmaster en væsentlig anderledes kæde, fremhæver den nu forhenværende vicedirektør.

- Vi er kommet langt på de otte år, hvor vi har tilbagelagt rejsen fra frivillig kæde til at være ejet af den professionelle og krævende kapitalfond Nordic Capital, skriver Jack Friis på LinkedIn og fortsætter:

- Vi skulle klargøres til videresalg med de udfordringer og opgaver, der følger med sådan en proces. Alt fra skabelsen af en ny online platform, der har leveret 3-cifrede vækstrater, til at få moderniseret vores topbutikker, optimeret vores processer, være kundeorienteret, få skabt en førende kundeklub, få tilpasset vores butiksnet.

Ved årsskiftet blev Sportmaster solgt til den russiske navnebroder Sportmaster Group, og i den forbindelse gik Jack Friis fra at være detaildirektør til at indtage posten som vicedirektør.

Samtidig blev kollegaen Andreas Holm sat ind som topchef i stedet for Sofie Lindahl-Jessen, der havde siddet mindre end et år i direktørsktolen på daværende tidspunkt. 

Jack Friis skriver ikke, hvad fremtiden byder, men slutter af med et “forza Sportmaster og forza nye udfordringer.”

Ifølge sin hjemmeside har Sportmaster små 80 butikker, mens Rezet Sneaker Store, der bliver drevet af samme selskab, har syv butikker. Den samlede omsætning lyder på godt en milliard kroner.

LÆS OGSÅ: Landsdækkende kæde taber næsten en halv milliardFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD