Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Rekordår holder hånden under sportskæde mens corona raser

Rekordåret 2019 vækker glæde hos direktør i Sport 24 Lars Elsborg (til venstre) og koncernchef Henrik Bruun Jensen.
Foto: PROnsdag den 13 maj 2020 kl. 09:53 af: Dennis Clausager

2019 gav et solidt millionoverskud til en landsdækkende sportskæde der dermed er polstret til at modstå coronakrisen.

Da det forgange år var slut kunne Sport 24-kæden se tilbage på et år, der havde budt på flere rekorder, og det polstrerede virksomheden så meget, at det sandsynligvis har reddet kæden under coronakrisen. Det skriver Sport 24 i en pressemeddelelse.

Alle cylindre performede på samme tid

De tørre tal for seneste regnskabsår fortæller om en vækst i omsætningen på 11,1 procent til 1,13 milliarder kroner, mens bundlinjen er mangedoblet fra 0,2 mio.kr. til 23 millioner kroner. Og det er direktøren i sportskæden naturligvis svært tilfreds med.

– Efter 2016, -17 og -18, hvor vi fokuserede på opkøb og integrering af Sportigan, Stadium og 21 Intersport-butikker, var 2019 det første år med normal drift. Alle cylindre performede på samme tid, vi fik afstemt varelagrene, og vi blev for alvor landsdækkende og kendt i hele Danmark. Det er præcis sådan, vi skal fungere i fremtiden, forklarer Lars Elsborg der er direktør i Sport 24 om årsagen.

Ekstra sul på kroppen

Efter rekordåret startede 2020 også langt foran budgettet, men så ramte covid19 og nedlukningen hele landet – og dermed også den positive udvikling kæden havde.

– Vi var på vej mod et nyt rekordår, men da landet lukkede ned, gjorde vores salg det samme. Havde vi ikke lavet så godt et resultat sidste år, ville denne krise være decideret faretruende for virksomhedens overlevelse. Men på grund af det ekstra sul på kroppen i form af likviditet, kommer koncernen igennem denne krise fuld af fortrøstning for fremtiden, siger Lars Elsborg.

Bygger nyt logistikcenter

Sport 24 kigger dog allerede fremad, og igangsætter i år byggeriet af et 20.000 kvadratmeter stort logistikcenter på nabogrunden ved siden af det nyetablerede kontordomicil i Funder ved Silkeborg.

– Lige nu er vores varer fordelt på intet mindre end seks forskellige lagerlokationer, og det er simpelthen en vækstdræber for os. Muligheden for at tage et stort skridt foran vores konkurrenter ligger lige for os, og nu skal den indfries. Med et topmoderne, fuldautomatisk logistikcenter kan vi agere lynhurtigt og samtidig minimere vores udgifter, siger Henrik Bruun Jensen, koncernchef i Sport 24, og fortsætter:

– Vi er meget optimistiske om fremtiden. Så snart Danmark igen åbner op, får vi uden tvivl travlt igen – både i butikkerne og på webshoppen. Vores kunder har vist os en ekstrem loyalitet, som er en essentiel del af Sport 24’s hidtidige og fremtidige succes, forklarer Henrik Bruun Jensen.

Sport 24 har 66 butikker og beskæftiger mere end 1000 medarbejdere. Heraf er 265 lige nu hjemsendt i lønkompensationsordningen.

LÆS OGSÅ: Sportmaster finder ny topchef
 


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD