Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Navnebror fra Singapore har købt Sportmaster

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 2 januar 2020 kl. 09:14 af: Kristian Holgersen

Med opkøbet af Sportmaster går en koncern fra Singapore nu ind på det vesteuropæiske marked. Et perfekt kommercielt match, lyder det.

Lige inden jul blev Sportmaster solgt til en koncern med hovedsæde i Singapore for et ukendt beløb.

Meget passende deler den danske sportskæde navn med sin nye ejer, som hedder Sportmaster Group. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Sportmaster udgør vores første vesteuropæiske investering. Her forventer vi at bygge på Sportmaster i vores fortsatte ekspansion i Vesteuropa, siger Dmitry Barkov. Han er direktør i Sportmaster Group og nytiltrådt bestyrelsesformand i selskabet bag det danske Sportmaster, Sport Nordic Holding.

Sportmaster Group er en multibrand-forhandler af sportsudstyr, som har butikker i over 230 byer. Rusland og Kina hører til de primære markeder.

Vil bruge dansk viden

Gennem de senere år har Sportmaster-kæden haft det svært. Men de nye ejere har rosende ord tilovers for sin nyerhvervelse på det danske marked.

- Vi er meget imponerede over Sportmaster og RZ, samt de kompetencer og resultater virksomhederne har opnået inden for digitalt og omnichannel salg, siger Dmitry Barkov og fortsætter:

- Det er viden, vi ser frem til at gøre brug af i hele vores internationale forretning. Dette vil ske ved at gøre online-forretningen yderligere konkurrencedygtig og effektiv.

Tiden er inde

Ifølge Michael Christiansen, som indtil handlen var bestyrelsesformand i Sport Nordic Holding, er tiden inde til, at en kapitalstærk ejer kan føre Sportmaster ind i en ny fase.

- Derudover vil vores danske forretninger drage stor nytte af at få adgang til Sportmaster Groups omfattende portefølje af egne brands. Jeg er ikke i tvivl om, at Sportmaster Groups køb af vores virksomhed vil være til gavn for både vores kunder og medarbejdere, siger han.

På kort sigt er der ikke planlagt ændringer i driften af den danske Sportmaster-kæde, som lige nu tæller 89 butikker. Det samme gør sig gældende med kæden Rezet Sneaker Store.

LÆS OGSÅ: Sportmaster præsenterer ny januar-satsningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD