Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

To detailkæder blandt de mest bæredygtige i Danmark

Foto: morguefile.comFriday den 10 May 2013 kl. 09:04 af: Freja Thorbech

Hvis man spørger danskerne, hvilke brands der er mest bæredygtige, er to detailkæder i top tre, viser en ny undersøgelse.

To detailkæder kan bryste sig af at være på danskernes top tre over de mest bæredygtige brands.

På førstepladsen ligger svenske Ikea, forsikringsselskabet Tryg har sneget sig ind på en andenplads, mens Lars Larsens Jysk ligger på en tredjeplads.

Det er det svenske Sustainable Brand Index, der for første gang har spurgt de danske forbrugere, hvilke brands, de mener, er mest bæredygtige.

Her mener 24 procent af de danske forbrugere, at Ikea er gode til at tage hånd om miljøet, mens 23 procent mener, at kæden er god til at tage socialt ansvar. Og det er altså nok til at få den svenske kæde ind på en førsteplads, mens møbelkæden i en lignende undersøgelse i hjemlandet må nøjes med en ottendeplads.

LÆS OGSÅ: Miljørigtige varer overgår varer uden miljømærke

- De danske forbrugere har generelt mere konkrete holdninger end eksempelvis de svenske forbrugere, siger Erik Hedén, der er ansvarlig for undersøgelsen hos Sustainable Brand Insight.

Miljø og social ansvarlighed spiller ind

72 procent af de danske forbrugere tager miljømæssige hensyn med i overvejelserne, når de er ude at købe ind, mens hele 77 procent forholder sig til en virksomheds sociale ansvarlighed, når de står i en forretning.

LÆS OGSÅ: Tøjgigant i kæmpe CSR-satsning

Undersøgelsen Sustainable Brand Index blev startet i Sverige i 2011. I år er det første gang, at den også bliver udført i de nordiske nabolande Danmark, Norge og Finland. 18.000 forbrugere er blevet interviewet om deres syn på 460 forskellige brands. Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD