Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Tøjforretning med Brian Laudrup som blikfang jagter mere vækst

Brian Laudrup spiller en hovedrolle i TeeShoppens markedsføring. Foto: PR.
Torsdag den 30 juni 2022 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter at have opnået en omsætning på 100 millioner kroner går en dansk netbutik hårdt efter at blive endnu større.

Mere end 1.000 ordrer lander hver dag hos netbutikken TeeShoppen, hvor kunderne kan finde t-shirts og andet tøj til basisgarderoben.

I 2021 nåede den samlede omsætning næsten op i 100 millioner kroner, viser årsregnskabet. Men stifter Benjamin Philip arbejder på at gøre forretningen endnu større.

Den slags ambitioner kræver investeringer, og bestræbelser på at automatisere og effektivisere den interne forretning har da også skåret en del af overskuddet væk.

- Vi forsøger at optimere og automatisere i alt, hvad vi gør, for at give vores kunder den bedste brugeroplevelse, fra at tøjet bestilles, til at det ligger pakket og klar på dørmåtten. Det gælder også i vores interne processer. Derfor har vi det seneste år gjort meget ud af at effektivisere arbejdsgangene og har investeret i intelligente systemer, så vi kan optimere vores tid bedst muligt, siger Benjamin Philip i en pressemeddelelse.

TeeShoppen har desuden planer om at udvidede til i alt ti nye markeder. I løbet af det sidste halve år har virksomheden ekspanderet til Norge, Tyskland, Holland og Storbritannien og forventer at gå live i Finland og Frankrig senere på året.

For at skabe opmærksomhed har TeeShoppen fået den tidligere fodboldspiller Brian Laudrup ind som ambassadør for virksomheden.

- Vi er stolte af at have Brian Laudrup med på holdet. Det har været en drøm igennem mange år, da jeg selv er kæmpe fodboldfan. Samtidig kan en spiller som Laudrup være med til at kickstarte de vækstplaner, vi har for året, siger Benjamin Philip.

LÆS OGSÅ: Dansk mærke lander aftale med fodboldklubben AC MilanFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD