Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Tilbagegang aflyst: Hi-Fi Klubben skruer mere op for omsætningen

Foto: detailfolk.dkWednesday den 21 September 2022 kl. 10:10 af: Kristian Holgersen

På forhånd var der lagt op til et år med faldende omsætning. Men det stik modsatte endte med at ske.

Fremtidsudsigterne var i den grå ende, da selskabet bag HiFi Klubben - AudioNord International A/S - lagde nøgletallene på bordet sidste år.

Mens nedlukninger og restriktioner ikke kunne bringe Hi-Fi Klubben ud af fatning, så forventede man at omsætningen nu ville falde med 10-15 procent som følge af manglen på komponenter.

Sådan endte det ikke med at gå. Tværtimod.

I det netop offentliggjorte årsregnskab stiger nettoomsætningen med 10 procent til lige over en milliard kroner, og samtidig vokser overskuddet efter skat til knap 73 millioner kroner.

Ifølge ledelsesberetningen har selskabet mærket en øget interesse for Hi-Fi og har samtidig været forskånet for coronarestriktioner.

AudioNord International A/S samler Hi-Fi Klubbens forretninger på markederne i Danmark, Norge, Sverige, Holland og Tyskland, hvor antallet af fysiske butikker ligger på lige under 100. Alene i Danmark har Hi-Fi Klubben 26 butikker.

Til næste år håber ledelsen på at holde holde niveauet i koncernens omsætning, selvom ustabile leverancer stadig giver udfordringer.

Hos det danske datterselskab, HiFi Klubben Danmark A/S, er forventningerne en smule lavere.

- Der forventes en omsætning og et resultat på 10-20 procent under resultatet i 2021/22. Dette skyldes forventninger til ændring i forbrugeradfærd samt udfordring med levering af vores kerne HiFi-produkter, fremgår det af ledelsesrapporten.

LÆS OGSÅ: Kursskifte: HiFi Klubben går væk fra at åbne klassiske butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD