Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Tidligere tv-vært får ledende stilling i Salling Group

Foto: Miklos Szabo
Monday den 14 January 2019 kl. 09:22 af: Kristian Holgersen

Et nyt setup har fået CSR-direktøren til at opgive sin post i Salling Group, hvor en kendt afløser står klar.

Den tidligere tv-vært for TV2 Nyhederne og TV-Avisen, Annette Juhler Kjær, bliver nu hentet til Salling Group, hvor hun har fået en ledende stilling.

Ifølge en pressemeddelelse fra koncernen får hun titlen Group Vice President, Public Affairs & CSR.

- Vi har en klar ambition om at udvikle os til en endnu mere ansvarlig og engagerende virksomhed. Med Annette ombord styrker vi nu vores indsats på dette område, siger Per Bank, administrerende direktør i Salling Group.

Forgænger forlader koncernen

Den hidtidige CSR-direktør, Jonas Schrøder, forlader Salling Group efter halvandet år, skriver han i en opdatering på LinkedIn.

- Salling Group har nu valgt et nyt setup på CSR-fronten, som jeg desværre ikke kan se mig selv i. Men jeg overlader trygt hele den platform, vi har bygget, til det nye team, skriver han blandt andet.

Jonas Schrøder har valgt at fortsætte sin karriere som selvstændig rådgiver med fokus på strategiudvikling og eksekvering inden for CSR og kommunikation. Han har tidligere været flere år hos Jysk.

Et aktivt valg på hylderne

Afløseren på CSR-området, Annette Juhler Kjær, ser frem til at tage hul på sit nye job.

- Jeg glæder mig til at være med på det hold, som sikrer danskerne et aktivt valg på hylderne i Netto, føtex og Bilka, siger hun og fortsætter:

- Jeg holder meget af at blive inspireret ved køledisken og handler især i vores lokale Netto, hvor økologien ikke bare er mangfoldig, men også til at betale.

Annette Juhler Kjær har - udover sin karriere på tv - også været rådgiver i Økonomi- og Erhvervsministeriet og koncerninformationschef i Danisco. Senest var hun partner i public affairs-virksomheden Vespa Crabro.

LÆS OGSÅ: Salling-direktør får topstilling i DRFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD