Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Tidligere kædedirektør i Coop rykker videre til konkurrenten

Den tidligere kædedirektør i Superbrugsen, Jesper Gottschalck Bjerring, fortsætter karrieren hos Meny. Foto: PR.
Tuesday den 29 March 2022 kl. 11:13 af: Kristian Holgersen

Efter afskeden med Coop fortsætter den tidligere kædedirektør karrieren i en nyoprettet stilling hos en af konkurrenterne.

Jesper Gottschalck Bjerring bliver kommerciel direktør for dagligvarekæden Meny fra 1. maj. Det skriver Dagrofa i en meddelelse tirsdag formiddag.

Stillingen som kommerciel direktør i Meny er nyoprettet og bliver præsenteret som skræddersyet til 41-årige Jesper Gottschalck Bjerring, der gennem de seneste otte år har gjort sig bemærket i flere ledende stillinger hos konkurrenten Coop - senest var han kædedirektør i Superbrugsen.

Jesper Gottschalck Bjerring peger på, at sortiment, konceptløsninger og markedsføring bliver de væsentligste opgaver i den nye stilling.

-. Den udvikling skal gøre, at kunderne i Meny i endnu højere grad mærker vores kærlighed til varen og maden, siger Jesper Bjerring.

- Det er min klare opfattelse, at Meny har etableret sig solidt i markedet, hvor der er stort fokus på kvalitet og inspirerende indkøbsoplevelser, siger han.

En stor kapacitet

Jesper Gottschalck Bjerring bliver en vigtig brik i forløsningen af den nye strategi, lyder det fra Richo Boss. Han er kædedirektør i Meny.

- I Meny har vi taget hul på en ny strategiperiode for 2022-24 med fokus på at udbygge positionen som Danmarks Madmarked. I den forbindelse, er jeg virkelig glad for, at vi er lykkes med at tiltrække en kapacitet som Jesper til jobbet som kommerciel direktør, siger han.

- Vi kommer til at have øget fokus på udvikling og samspil mellem vores koncept-, sortiment- og marketingsafdelinger, og her er jeg sikker på, at Jesper, med sine store erfaring og sine stærke resultater fra dansk dagligvarehandel, kan gøre en forskel for Meny, siger Richo Boss.

Meny har 111 butikker i Danmark.

LÆS OGSÅ: Stor ledelsesrokade i Coop: To nye kædedirektører udnævntFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD