Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stor ledelsesrokade i Coop: To nye kædedirektører udnævnt

Friday den 14 January 2022 kl. 12:23 af: Kristian Holgersen

Coop gennemfører nu en række ændringer i ledelsen. Det indebærer blandt andet to nye kædedirektører.

Dagligvarekoncernen Coop har fredag eftermiddag løftet sløret for en større rokade i koncernledelsen.

Den kommercielle direktør i Coop, Kenneth Pedersen, er blevet udnævnt til ny kædedirektør for SuperBrugsen, hvor han afløser Jesper Gottschalck Bjerring. Stillingen som kommerciel direktør bliver nedlagt.

- Med Kenneth Pedersen får vi en af de mest erfarne detailhandlere i Danmark tilbage i spidsen for vores største kæde. Kenneth har haft en mere end 25 år lang karriere i Coop og nyder stor respekt i hele Coop-familien, siger koncerndirektør i Coop, Allan Kristoffersen.

Kædedirektøren for Irma, Charlotte Nilsson Norby, bliver ny Kategoridirektør for Food Coop og dermed ansvarlig for indkøb af alle dagligvarer til SuperBrugsen, Kvickly, Dagli´Brugsen, Fakta, Coop 365discount, Irma og Coop.dk MAD.

Charlotte Nilsson Norby afløser Jan Adolfsen, der til gengæld er udpeget til direktør for en helt ny afdeling i Coop, Operationel Excellence, der samler kompetencer fra Logistik, Indkøb og SAP-projektet for at styrke overgangen til en mere procesdrevet organisation. 

Som ny kædedirektør for Irma er den hidtidige salgs- og driftsdirektør Jan Larsen udnævnt.

- Irma var der, hvor jeg begyndte for 30 år siden som salgsassistent, og hvor jeg har haft den største del af min karriere. Det er derfor en ære for mig at skulle stå i spidsen for at bringe Irma videre, som den førende supermarkedskæde i København med vægt på de bedste og mest erfarne medarbejdere, det mest unikke sortiment og den bedste kundeservice, siger Jan Larsen.

LÆS OGSÅ: Tidligere koncerndirektør i Coop finder nyt topjobFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD