Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dagrofa åbner flere ubemandede testbutikker

Foto: PR.
Monday den 7 March 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

En af landets dagligvarekoncerner begynder at åbne ubemandede butikker flere steder i landet.

Dagrofa indleder nu en satsning på ubemandede butikker.

Gennem et samarbejde med Apcoa Parking og Retail360 vil dagligvarekoncernen i første omgang åbne tre testbutikker, som bliver en del af kæden Let-Køb.

Butikkerne bliver døgnåbne og skal ligge på parkeringspladser, skriver Dagrofa i en pressemeddelelse.

- Let-Køb er en meget fleksibel butikskæde, som findes i mange forskellige konstellationer, og nu kan vi styrke vores lokale Let-Køb-købmænd med tilføjelsen af ubemandede butikker der, hvor det ikke giver mening at have en almindelig dagligvarebutik, siger Esben Keller. Han er kædedirektør for SPAR, Min Købmand og Let-Køb.

- Det betyder, at de kan tilbyde dagligvarer døgnet rundt, hvilket særligt kan være en fordel for Let-Køb-butikker i ferieområder, hvor butikken er lukket eller har indskrænkede åbningstider dele af året, siger Espen Keller.

Placeringen af de første to butikker bliver i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Hvor den tredje kommer til at ligge, vil Dagrofa endnu ikke ud med. På sigt har parterne ambitoner om at åbne butikker i rundt i hele landet.

En nytænkning af parkeringspladsen

Hos Apcoa Parking er glæden over samarbejdet stor, da konceptet giver helt nye muligheder for udnyttelsen af en parkeringsplads.

- Vi vil revolutionere parkeringspladsen, og derfor er vi enormt stolte af samarbejdet og konceptet med Retail360 og Dagrofa. Det er et unikt og nytænkende koncept, der vil give merværdi til parkeringspladsen, som har et uudnyttet potentiale med ofte store og rummelige arealer, Dan Kirk, chef for Marketing, Forretningsudvikling og Kundeservice i Apcoa Parking.

Retail360 er også en del af Nærkøbs satsning på ubemandede butikker.

LÆS OGSÅ: Landets første ubemandede butik ramt af tyveriFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD