Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Tidligere Bestseller-profil redder rekordregnskab hjem til Hummel

Foto: detailfolk.dkTuesday den 29 May 2018 kl. 11:13 - Kilde: Flere medier

Et højdramatisk år med bortvisning af den tidligere direktør har ikke sat afgørende spor i Hummels seneste årsregnskab.

Bortvisningen af den administrerende direktør i Hummel, Søren Schriver, var uden tvivl en af de mest opsigtsvækkende erhvervshistorier herhjemme sidste år.

Den tomme direktørstol blev derefter udfyldt af Allan Vad Nielsen, som tidligere har siddet i en topstilling hos tøjkoncernen Bestseller. Han kan nu fremvise et årsregnskab for 2017 med rekordgode nøgletal, skriver Berlingske Business.

Med en salgsvækst på 12 procent vokser omsætningen til det højeste niveau nogensinde med 1,3 mia. kroner. Resultat lander på 179 mio. kroner før finansielle poster - ligeledes en rekord.

Markante ændringer

I sin endnu korte tid som administrerende direktør har 42-årige Allan Vad Nielsen foretaget flere ændringer hos det kendte tøjmærke.

- Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg som ny direktør har måttet indføre markante og tiltrængte ændringer og optimeringer i Hummel på kort tid - herunder at sætte et nyt og styrket ledelsesteam, siger Allan Vad Nielsen i en pressemeddelelse - her citeret fra Herning Folkeblad.

Satsningen på en digitalisering af virksomheden har også givet afkast.

- Vi oplever, at investeringer i øget digitalisering begynder at vise resultater med et fordoblet salg i forhold til sidste år. Dette er dog fra et beskedent udgangspunkt, men der er ingen tvivl om, at denne vækstrate forventes at fortsætte i årene frem, siger Allan Vad Nielsen.

Højdramatisk sag

Søren Schriver blev bortvist med øjeblikkelig virkning efter anklager om grov illoyalitet i februar 2017. Det udviklede sig til en højdramatisk sag, hvor Christian Stadil blandt andet afspillede dele af en lydfil som bevis foran pressen.

Men Søren Schriver nægtede og stævnede Stadil-familien for uberettiget bortvisning, men tabte efterfølgende sagen i april og måtte betale sagsomkostninger for 200.000 kroner.

Afgørelsen i Sø- og Handelsretten bliver dog ikke sidste punktum i sagen. Østjyllands Politi er stadig i færd med at behandle en anmeldelse fra Stadil-familien.

LÆS OGSÅ: Fyret Hummel-direktør skal til lommerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD