Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Bortvist Hummel-direktør dropper sag om erstatning

Foto: detailfolk.dkFredag den 23 februar 2018 kl. 10:16 af: Kristian Holgersen

Søren Schriver kommer ikke til at køre en erstatningssag mod sin tidligere arbejdsgiver Hummel, der bortviste ham efter stort drama.

Et år efter Søren Schriver på dramatisk vis blev bortvist som administrerende direktør i Hummel, vælger han nu at droppe en erstatningssag mod sin tidligere arbejdsgiver.

Det skriver Søren Schriver selv i en pressemeddelelse på LinkedIn.

- Jeg anlagde erstatningssagen, fordi jeg på daværende tidspunkt havde hele min bonus for 2016 til gode, ligesom jeg i henhold til min kontrakt havde krav på to års løn, udtaler han.

- Efter stævningen har Hummel udbetalt hele min bonus. Samtidig står det klart, at mine indtægter siden bortvisningen vil blive modregnet min tilgodehavende løv. Derfor giver erstatningssagen ikke længere mening, fortsætter han.

I februar 2017 blev Søren Schriver bortvist med øjeblikkelig virkning efter anklager om snyd og illoyal opførsel i forbindelse med Hummel-koncernens forretninger i Tyrkiet. På det tidspunkt havde han været 24 år i virksomheden.

Politianmeldelse gælder stadig

Selvom erstatningssagen ikke bliver til noget, så er affæren langtfra et afsluttet kapitel. Søren Schriver blev sidste år meldt til politiet for bedrageri og mandatsvig af Hummel-ejeren Christian Stadil, og den del af sagen kører stadig.

Christian Stadil mente blandt andet at have lydoptagelser, der kunne bevise, at Søren Schriver var skyldig i anklagerne.

- Jeg er helt komfortabel med at politiet nok skal finde den rigtige afgørelse på den sag. Og jeg vil ønske Hummel alt muligt held og lykke i fremtiden, og så vil jeg kigge frem af og koncentrere mig om de utrolig spændende opgaver, jeg har liggende foran mig, skriver han i pressemeddelelsen. 

Tidligere på ugen kom det frem, at Søren Schriver nu er en del af bestyrelsen hos smykkefirmaet Pilgrim. Han sidder i forvejen med ved bordet hos Lakrids by Johan Bülow.

LÆS OGSÅ: Tidligere Hummel-chef kommer ind i kriseramt smykkefirmaFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD