Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Derfor blev Hummel-direktør fyret

Foto: detailfolk.dkThursday den 23 February 2017 kl. 06:09 af: Flere medier

Ejer af Hummel, Christian Stadil, fremlægger nu de beviser, der ligger til grund for fyringen af den mangeårige adm. direktør.

Efter et pressemøde i går den 22. februar står det nu klart, at Hummel har tænkt sig at politianmelde den forhenværende adm. direktør, Søren Schriver, for bedrageri og mandatsvig. Det skriver TV2. 

Anmeldelsen skyldes forhold i Hummels tyrkiske datterselskab. Søren Schriver skulle ifølge Hummels ejer Christian Stadil have oprettet et privat selskab i Tyrkiet udenom Hummels bestyrelse med egen vinding for øje. 

Christian Stadil er i besiddelse af lydoptagelser, der angiveligt beviser, at det netop er, hvad den tidligere direktør havde tænkt sig. Lydoptagelserne omhandler blandt andet en samtale om ejendomsforretninger.

- Jeg risikerer hele min karriere på det her (...) Jeg går og fortæller bestyrelsen alle mulige historier, siger stemmen, der ifølge Hummel tilhører Søren Schriver.

Mystisk ejendomshandel

Forløbet skulle være foregået således, at Hummels datterselskab i Tyrkiet skulle købe en ejendom. Ejendommen skulle så lejes af Hummel, som på den måde kunne spare penge på leje af lager- og kontorfaciliteter.

Hummel endte dog med at bakke ud af handlen, men Stadil-familien har sidenhen fundet en korrespondance, der angiveligt skulle vise, at Søren Schriver via sit private selskab havde tænkt sig at blive medinvestor i ejendommen. På den måde kunne han modtage lejeindtægter fra Hummel bag ryggen på bestyrelsen i Danmark.

- Ifølge Hummels advokat, Christian Th. Kjølbye, var det lederen af det tyrkiske datterselskab, der for nogle uger siden henvendte sig til Hummels bestyrelse, fordi han var stærkt utryg ved, hvad der foregik, skriver TV2.

Søren Schriver afviser alle anklager. Til Børsen siger han:

- Det er fuldstændig grundløst. Alt, hvad jeg har foretaget mig, har været til Hummels bedste. Og jeg er rystet over, at Stadil ikke engang spurgte mig om forholdene. En kort forklaring kunne have forhindret det hele. Jeg undrer mig over motivet bag ikke at spørge mig.

LÆS OGSÅ: Hummel-direktør fyret med øjeblikkelig virkningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD