Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Fyret Hummel-direktør skal til lommerne

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 17 april 2018 kl. 09:07 af: Flere medier

Søren Schriver, der sidste år blev fyret som direktør i Hummel, har tabt den retssag han anlagde mod Stadil-familien i Sø- og Handelsretten.

Tidligere Hummel-direktør Søren Schriver, der sidste år blev bortvist fra firmaet, har tabt den sag, som han anlagde mod Hummels ejere, Stadil-familien, i Sø- og Handelsretten. Det skriver flere medier - heriblandt Ekstra Bladet , Finans og Business.

Søren Schriver skal derved betale sagens omkostninger for Stadil-familien på 200.000 kroner. Søren Schriver havde sagsøgt familien for uberettiget at have bortvist ham. I den forbindelse rejste han et krav om betaling af to års løn, bonusser og en halv million kroner for tort.

Søren Schriver valgte dog selv at droppe sagen i februar, da han mente, at han havde fået udbetalt de penge, han havde krav på fra Hummel.

- Rettens afgørelse skal forstås sådan, at Søren Schriver anlagde sagen og derfor også bliver pålagt at betale sagsomkostningerne, når det er ham, der trækker den igen, skriver Schrivers advokat, Finn Schwartz, til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Men den simple hovedregning siger, at Søren Schriver fik sin bonus på fire millioner kroner udbetalt, efter han havde anlagt erstatningssagen. Det har kostet ham 200.000 kroner at få disse penge udbetalt. Så det er egentlig ok. Modparten har forsøgt at få et betydeligt højere beløb i forhold til sagsomkostninger.

Striden fortsætter

Familien Stadil er ikke enig i den udlægning af sagen, som de i februar kaldte for spin. Til gengæld er de tilfredse med afgørelsen i retten. 

- Vi har med tilfredshed noteret os, at retten direkte i sin afgørelse nævner, at Søren Schriver er den tabende part, og som en konsekvens heraf skal betale det væsentlige omkostningsbeløb. Det var også vores klare forventning, siger Hummels bestyrelsesformand, Christian Stadil i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Afgørelsen understreger desuden, at man ikke omkostningsfrit kan bruge og manipulere det danske retsvæsen som led i mediespin og taktik, fastslår han.

Familien meldte i forbindelse med bortvisningen Søren Schriver til Politiet, som stadig undersøger sagen.

LÆS OGSÅ: Bortvist Hummel-direktør dropper sag om erstatningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD