Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Taber millioner på tøjkæde: En dårlig investering

Foto: PWT PressefotoWednesday den 3 June 2020 kl. 10:55 - Kilde: Børsen

Kapitalfond har sagt farvel og tak til koncernen bag Tøjeksperten efter mange års ejerskab. Det blev langtfra en god investering.

Modekoncernen PWT Group kunne i går tage et afgørende skridt væk fra den truende afgrund, da kreditorer og samarbejdspartnere godkendte en genopretningsplan, der skal sende forretningen tilbage på ret kurs.

Ved samme lejlighed sagde ejeren, Polaris, farvel og tak for denne gang. I Børsen gør den danske kapitalfond nu status for investeringen, som bliver kaldt både dyr og dårlig af den ledende partner, Jan Johan Kühl.

Polaris købte PWT Group i 2008 for 900 millioner kroner, men står i dag tilbage med et trecifret milliontab.

- Det har været en 12-årig rejse for os, og det er længere end normalt, siger Jan Johan Kühl til Børsen.

- Vi vidste godt, at den ville blive længere, men ikke at det skulle være så langt her. Det er på mange måder en ny start på virksomheden, og derfor er der igen en lang horisont. Den fond, som virksomheden ligger i, er ikke der, hvor den skal tage på en ny rejse på fem-syv år. Derfor var det helt naturligt, at vi træder ud, fortsætter han.

Optimisme fra de nye hold

Ejerkredsen i PWT Group består nu af den administrerende direktør, Ole Koch Hansen, medlemmer fra den øvrige ledelsesgruppe og tidligere obligationsejere i modekoncernen, fremgår det af en pressemeddelelse.

De er nu klar til at smøge ærmerne op og starte på frisk.

- Kreditorerne, vores mange samarbejdspartnere, vores bank og vores mange dygtige medarbejdere har vist os stor tillid, og vi står nu med en stærk og tilpasset virksomhed, der kan fortsætte den gode udvikling, som PWT har fulgt i 2019 og de første måneder af 2020, siger Ole Koch Hansen.

- Løsningen har krævet hårdt arbejde og velvilje fra alle parter, men vi har sammen etableret grundlaget for et stærkt PWT – til glæde for kunder, leverandører og medarbejdere, fortsætter han.

PWT Group står bag de kendte tøjkæder Tøjeksperten og Wagner.

LÆS OGSÅ: Kreditorer accepterer tab og redder kriseramt modekoncern

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD