Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

T. Hansen-direktør idømt betinget fængsel

Foto: detailfolk.dkWednesday den 24 September 2014 kl. 15:08 - Kilde: Fyens.dk

Landsretten har skærpet byrettens dom over T. Hansen-ejer Bent Jensen i en sag om ompakning af fyrværkeri.

Ejer af T. Hansen Gruppen, Bent Jensen, får i Østre Lansdret skærpet sin dom fra tidligere i år.

Det skriver Fyens.dk

Østre Landsret har således idømt Bent Jensen 60 dages betinget fængsel med en prøvetid på to år. Byretten havde helt frifundet ham for fængsel.

Sagen blev tidligere i år behandlet i byretten i Odense, der idømte Bent Jensen en bøde på 50.000 kr. og datterselskabet LCH Fireworks en bøde på 200.000 kr.

Østre Landsret forhøjer bøden til virksomheden til 250.000 kroner, mens Bent Jensen stadig skal betale 50.000 kroner i bøde.

Retten besluttede desuden, at T. Hansen ikke skulle frakendes retten til at sælge fyrværker, fordi det var en enkeltstående hændelse. Samme vurdering var byretten kommet frem til.

Ompakkede fyrværkeri

Sagen handler om, at T. Hansen ifølge anklageskriftet har bedt om at få ompakket 14.000 udgaver af de såkaldte "Kansas City"-batterier, der i stedet fik navnet "Flames of Passion". De fik samtidig et nyt sikkerhedsnummer.

Batterierne blev derefter solgt i selskabets butikker frem til den 16. december på trods af, at Sikkerhedsstyrelsen allerede den 22. november havde bedt selskabet stoppet salget af batterierne.

- Der har ikke været tale om et andet produkt. Man kan sammenligne det med at pakke en spegepølse ind i rullepølseemballage. Men derfor er det stadig en spegepølse, sagde anklager Dorte Amtoft Sørensen blandt andet i retten onsdag ifølge Fyens.dk.

Bent Jensens forsvarer, Hans Jakob Folker, lagde i retten vægt på, at Bent Jensen ikke havde noget med beslutningen om ommærkningen at gøre.

LÆS OGSÅ: Tidligere Fona-chef får skærpet dom for bedrageri

Læs hele artiklen på Fyens.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD