Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Fyrværkeri-sag: T. Hansen-direktør skal i landsretten

Foto: detailfolk.dkThursday den 13 February 2014 kl. 09:02 - Kilde: Flere medier

Nu skal landsretten tage stilling til, om T. Hansen-direktør Bent Jensen skal have frataget retten til at sælge fyrværkeri.

Nu ender sagen om T. Hansens salg af ulovligt ompakket fyrværkeri i landsretten, da statsadvokaten har anket byrettens dom..

Det skriver flere medier.

I slutningen af januar afgjorde retten i Odense ellers, at T. Hansen-direktør Bent Jensen skulle have en bødestraf på 50.000 kroner. Han slap altså for fængsel og fastholdt retten til fortsat at sælge fyrværkeri.

LÆS OGSÅ: T. Hansen direktør dømt, men kan fortsætte fyrværkerisalget

Det har statsadvokaten nu anket til Vestre Landsret.

Statsadvokat Jan Reckendorff fra Statsadvokaten i Viborg siger til TV2 Fyn, at det særligt er punktet omkring frakendelsen af retten til at sælge fyrværkeri, der er vigtigt at få prøvet ved landsretten.

Forventer frifindelse

Hos T. Hansen forventer man, at landsretten kommer frem til samme resultat som byretten.

- Vi imødeser nu landsrettens behandling af sagen. Vi forventer frifindelse, og har på nuværende tidspunkt ikke mere at bemærke til sagen, siger T. Hansen Gruppens kommunikationschef, Andreas Dyhrberg, i en pressemeddelelse.

Bent Jensen og datterselskabet LCH Fireworks var tiltalt for at have bedt en producent i Kina om at ompakke op mod 14.000 fyrværkeribatterier i sommeren 2011.

Ifølge anklageskriftet bad virksomheden om, at batterier ved navn "Kansas City" blev ompakket og kom til at hedde "Flames of Passion". Samtidig fik de nyt sikkerhedsnummer.

Under det nye navn blev de solgt i T. Hansens 76 butikker, indtil Sikkerhedsstyrelsen standsede salget med et strakspåbud.

LÆS OGSÅ: Fyrværkeri-sag kan sende T. Hansen-direktør i fængselFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD