Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Svensk kaffekæde kommer til Danmark

Pressebillede fra Espresso House
Thursday den 21 January 2016 kl. 09:15 af: Lise Møller Schilder

Nordens største kaffekæde vil nu indtage Danmark. Det sker gennem et stærkt samarbejde med den danske kæde Baresso.

Normalt skulle man tro, at to kæder, hvis primære indtægt kommer fra salg af kaffe, ville være konkurrenter. Men det mener svenske Espresso House og danske Baresso ikke. Her regner man med, at de to kæder kan komplimentere hinanden. Derfor åbner Espresso House sin første kaffebar på Rådhuspladsen i København. Det skriver Baresso i en pressemeddelelse.

Begge kæder har da også den samme ejer - nemlig det tyske selskab Jab Holding.

- Espresso House blev i sommer opkøbt af Jab Holding, ligesom danske Baresso Coffee, og i dag drives begge kæder under samme selskab. Når Espresso House åbner på dansk grund, er det således et led i en ambitiøs dual brand strategi, skriver Baresso i pressemeddelelsen.

2016 står i udvidelsens tegn

Espresso House har i dag 187 egne kaffebarer i Sverige, 23 i Norge og 3 i Finland. Men der er plads til mange flere, vurderer kæden, som håber på at kunne åbne mere end 30 nye kaffebarer i Norden i løbet af 2016. Hvor mange af disse nye kaffebarer, der åbner i Danmark, siger pressemeddelelsen ikke noget om.

Til gengæld kan Baresso fortælle, at man regner med at åbne fire nye Baresso-kaffebarer i Danmark i foråret 2016.

- Kampen om kaffegæsterne er over de seneste år øget betragteligt i vores branche. Sammen med vores svenske kolleger ser vi nu frem til få endnu bedre fat i det danske marked, udtaler administrerende direktør i Baresso Coffee, Nickolas Krabbe Bjerg, i pressemeddelelsen.

Baresso har i dag 50 kaffebarer i Danmark, hvor 16 af disse er franchise-kaffebarer. Kort efter salget af Baresso sidste år, blev det meldt ud, at Baresso håbede på at kunne fordoble antallet af kaffebarer, som der på det tidspunkt var 47 af.

LÆS OGSÅ: Baresso ønsker at fordoble antallet af kaffebarerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD