Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Baresso ønsker at fordoble antallet af kaffebarer

Foto: pr-fotoTuesday den 23 June 2015 kl. 09:20

Jab Holdings opkøb af Baresso betyder, at kæden nu får mulighed for at udvide med betydeligt flere kaffebarer.

Efter længere tid med spekulationer blev det i går afsløret, at Baresso bliver købt af det tyske selskab Jab Holding, der holder til i Luxembourg. Og det glæder Baressos kommercielle direktør Anders Wall, for han ser gerne, at Baresso vokser sig endnu større. 

- Jeg vurderer, at det ikke er usandsynligt, at vi måske vil se noget i retning af en fordobling. Når vi sammenligner os med nabolande som Sverige og England, har de mange flere kaffebarer, siger Anders Wall til Finans.dk.

Han forklarer, at Baresso har haft svært ved at lave det helt store ryk fremad, men at det nu bliver muligt med opkøbet.

- Vi har i 15 år været en iværksættervirksomhed, og iværksættere har begrænset økonomisk kapacitet. Men nu tilføres vi en finansiel styrke, der virkelig giver os muligheder for vækst, som vi ellers ikke ville have haft, forklarer Anders Wall.

Pengeregn over ejerne

Baresso og Jab Holding har valgt bevare købsprisen som en hemmelighed. Der er tale om købet af 47-Baresso-butikker i Danmark. 31 af butikkerne er ejet af selskabet selv, mens resten er franchise.

Ud fra købsprisen på den svenske kæde Espresso House, som Jab Holding købte tidligere i år, regner Børsen dog med, at Baresso er blevet opkøbt for op mod 470 millioner kroner.

Den sum fordeles således, at Erik Bøgh Christensen og Hans Michael Jepsen får over 10 procent, mens administrerende direktør Kenneth Piero Luciani, Bjarne Uhde Nielsen og Kurt Andersen får omkring 5 procent. Oprindeligt blev kæden stiftet af Kenneth Piero Luciani i 2000.

LÆS OGSÅ: Ny kaffeklub vil udfordre BaressoFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD