Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Baresso leverer rekordregnskab

Foto: pr-fotoThursday den 19 March 2015 kl. 10:03 af: Freja Thorbech

Kaffekæden har i det seneste regnskabsår vendt minus til plus og kan melde om et rekordoverskud.

Baresso kan melde om et overskud på 6 millioner kroner og et driftsoverskud på 18 millioner kroner i 2014, og det er en rekord, skriver kæden i en pressemeddelelse. 

Det skal samtidig ses i sammenhæng med, at kaffekæden i 2013 måtte indkassere et underskud på 2,7 millioner kroner. Det fik stifter og adm. direktør Kenneth Luciani til, sammen med alle organisationens ledere, at igangsætte en omfattende turn-around midt i forrige regnskabsår.

– Vi havde tabt fokus på, at mødet med gæsterne er vores bundlinje. Selv om det kan lyde banalt, skulle vi helt tilbage til basis og fokusere på at servere en god kop kaffe i en imødekommende atmosfære. Vi er stolte over, at det er lykkedes at vende minus til et flot plus – ikke mindst fordi resultatet er skabt af en stærk organisation, som arbejder rigtig godt sammen, siger Kenneth Luciani i pressemeddelelsen.

Søger kapital til ekspansion

Medvinden og det finansielle overskud har fået kaffekædens ejere til at vurdere, om Baresso kan vokse i et højere tempo end hidtil. Den første Baresso-kaffebar åbnede på Højbro Plads i år 2000, og kæden tæller i dag 47 kaffebarer rundt om i landet.

- Vi vil gerne bygge videre på vores succes, udbrede vores koncept og dermed skabe endnu flere arbejdspladser og udviklingsmuligheder for organisationen. Derfor har vi igangsat en proces, som skal se på, om vi kan tilføre kapital og ressourcer, som vil gøre os i stand til at vokse hurtigere, end vi gør i dag, siger Kenneth Luciani.

Til det formål har Baresso hyret investeringsbanken Carnegie til at afsøge muligheden for at få tilført kapital.

LÆS OGSÅ: Baresso afviser salgFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD