Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Supermarked på nettet forsvinder: Coop.dk MAD tager over

Torsdag den 26 august 2021 kl. 11:54 af: Redaktionen

Et af landets første onlinesupermarkeder bliver nu opslugt af Coop.dk MAD. - Vi har været pionerer, lyder det fra formanden.

Osuma.dk forsvinder fra markedet den 1. oktober og bliver i stedet en del af Coop.dk Mad.

Alle kunderne hos Osuma.dk bliver tilbudt at følge med over i de nye omgivelser, fremgår det af en pressemeddelelse fra Coop.

Som en af de første på det danske marked kunne Osuma.dk tilbyde levering af dagligvarer direkte hjem til døren. Men onlinesupermarkedet har undervejs kæmpe for at holde sammen på økonomien.

- Vi har været pionerer på dette område i dansk dagligvarehandel. Men vi er nået til et punkt, hvor vi bedre kan betjene vores kunder sammen med Coop.dk, siger bestyrelsesformanden i Osuma, Carsten Bank-Mikkelsen.

Osuma.dk har hidtil fået plukket ordrer i Coop-butikker, og virksomheden er ejet af Brugsforeningen Tryg, som både driver Kvickly- og SuperBrugsen-butikker.

For Coop er sammenlægningen en del af en massiv satsning på online dagligvarehandel, som kommer til at kaste endnu flere investeringer af sig over de kommende år.

- Formålet er at sikre endnu bedre levering i hele landet, både til private, virksomheder og institutioner. Med sammenlægningen vil kunderne opleve større udvalg, lavere priser og bedre service med mere fleksibel levering over hele Danmark, siger Morten Viktor, der er direktør for Digital & Online i Coop.

Coop.dk har det seneste halvandet år fordoblet antal af kunder og omsætning. I det første halvår af 2021 har salget været cirka 70 procent større i forhold til de tilsvarende måneder sidste år, hvor coronakrisen skabte stor stigning i salget.

LÆS OGSÅ: Coop tester pakkebokse til dagligvarerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD