Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Sundt slik øger Lidls omsætning

Foto: LidlTuesday den 22 April 2014 kl. 09:20 af: Freja Thorbech

Discountkæden har haft stor succes med at tilbyde kunderne sunde snacks ved kasselinjen. Nu udvides ordningen.

Det har været en succes for Lidl at sætte æblechips, nøddemix, grovkiks, tørrede abrikoser og frisk frugt frem ved kasselinjen.

I hvert fald har discountkæden oplevet et stigende salg af produkterne ved kasselinjen.  

- Efter indførelsen af kasselinjen med de sundere alternativer, er den samlede omsætning af produkterne ved kasselinjerne steget med over 50 procent, og vi har samtidig oplevet et fald i salget af slik, siger Lidl’s kommunikationschef Rikke Brandes i en udtalelse.

Fordobler indsatsen

I mere end et år har Lidl tilbudt kunderne et sundt alternativ langs et af butikkernes kassebånd under navnet ”Det gode valg”. Noget vi tidligere har beskrevet her på detailfolk.dk.

LÆS OGSÅ: Discountkæde vil gøre danskerne sundere

Nu får de gode salgstal Lidl til at fordoble indsatsen, så to af de travleste kasselinjer i alle kædens 93 butikker bliver inddraget til "Det gode valg".

- Det øgede salg er et klart signal fra forbrugerne om, at de sætter pris på at få tilbudt et sundere valg. Det er især vores indtryk, at børnefamilier er glade for tiltaget, da de sene eftermiddagstimer ellers godt kan byde på unødige og usunde impulskøb. Men også sportsfolk og andre aktive forbrugere lader sig friste af udvalget. Derfor er vi naturligvis glade for nu at gøre det endnu nemmere for kunderne at træffe et sundere valg i hverdagen, siger Rikke Brandes.

LÆS OGSÅ: Dansker stryger til tops i LidlFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD