Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Discountkæde vil gøre danskerne sundere

Foto: detailfolk.dkThursday den 7 March 2013 kl. 10:17 af: Freja Thorbech

En stor discountkæde indfører nu sunde kasser, hvor slik og andre søde sager i kasselinjen erstattes af sundere alternativer.

Det skal være slut med at lade sig friste af de søde sager ved kassen i supermarkedet. I hvert fald, hvis man handler i Lidls "Sund Kasse".

Discountkæden har netop åbnet en sund kasse i hver af kædens 90 butikker. Her står kunderne i kø langs friske cherry tomater, sunde nødder og riskiks, og dermed er Lidl Danmark den første discountkæde, der helt fjerner slik og andre søde sager fra kasselinjen.

LÆS OGSÅ: Discountkæde forsøger sig nu med luksusvarer

- I Lidl vil vi gerne slå et slag for den sunde bølge og gøre det både nemmere og billigere at vælge det sundere alternativ i butikken for både børnefamilier og alle andre, der handler i Lidl. De første reaktioner fra vores kunder er da også ganske positive, og vi mærker klart et stigende salg på de sundere alternativer, siger adm. direktør Finn Tang i en udtalelse.

Forbrugerne vil hjælpes til at købe sundt

Lidls initiativ ligger helt i tråd med forbrugernes ønsker. En ny analyse fra Retail Institute Scandinavia viser nemlig, at forbrugerne efterspørger butikker, der hjælper dem med at vælge det sunde alternativ.

- Lidls valg af sunde kasser er positivt. Forbrugerne er i stigende grad bevidste om deres valg, og vi søger ansvarlige brands og koncepter, når vi køber ind. Som forbrugere forventer vi, at butikkerne ønsker os det bedste, og dermed også giver os tryghed i forhold til vores indkøbsvalg. Med introduktionen af den sunde kasse viser Lidl kunderne, at kæden tager ansvar og gerne vil støtte op om kundernes sunde valg, siger business development manager hos Retail Institute Scandinavia Maria Louise Engelbredt.

LÆS OGSÅ: Lidl tiltrækker kvinder

Lidl åbnede de sunde kasser i slutningen af februar i alle kædens butikker, og de første salgstal på de sunde varer ved kasselinjen indikerer, at kunderne har taget godt imod tiltaget. Den sunde kasse er indrettet ved butikkens vigtigste kasselinje, som er åben i hele butikkens åbningstid.Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD