Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Sulten byggekoncern mister næsten halvdelen af overskuddet

Foto: STARKFriday den 6 December 2019 kl. 11:46 - Kilde: Børsen

Overskuddet dykker i byggekoncernen Stark. Til gengæld kan finansdirektøren glæde sig over den bedste toplinje nogensinde.

Selvom årets resultat med sine 426 millioner kroner nærmest er en halvering i forhold til året før, så er finansdirektøren for byggekoncernen Stark tilfreds med nøgletallene for 2018/19. Det skriver Børsen.

- Sidste regnskabsår var meget præget af, at virksomheden skulle sælges, og derfor kom der store engangsgevinster fra frasalg af nogle ejendomme. Så jeg er meget tilfreds med resultatet, siger Sisse Fjelsted Rasmussen til avisen.

Hun kan samtidig glæde sig over en omsætning på 17,2 milliarder kroner - en stigning på fire procent og det højeste niveau nogensinde.

Gennem regnskabsåret har Stark gennemført flere store handler. Mest markant var opkøbet af tyske Saint Gobain Building Distribution, som beløb sig til omkring 2,5 milliarder kroner.

Derudover har Stark også slugt to svenske byggemarkeder og den danske kæde Sjakk, som vi også har berettet om på Detailfolk.

LÆS OGSÅ: Olympisk bronzevinder får topstilling i Stark

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD