Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lukker byggemarkeder fra nyindkøbt kæde

Monday den 14 October 2019 kl. 09:22 - Kilde: Nordjyske

I sommer opkøbte dansk byggemarkedskæde en af sine konkurrenter. Det fører nu til lukninger.

Da Davidsens Tømmerhandel købte den konkurrende kæde Optimera tidligere på året, var der tale om en af de helt store handler i branchen.

Men ikke alle byggemarkederne i Optimera har fået lov til at køre videre under nyt navn, skriver Nordjyske og Dagens Byggeri.

Efter fusionen er blevet endeligt godkendt, har ledelsen i Davidsens Tømmerhandel valgt at lukke byggemarkederne i Hjørring og Rønne.

- Flere steder i landet kommer vi til at investere kraftigt i at etablere eller styrke vores tilstedeværelse, siger adm. direktør Henrik Clausen til Nordjyske.

- Det er steder, hvor vi ser et stort potentiale for vores virksomhed. Samtidig er der enkelte steder, hvor vi ikke mener, der er et rentabelt grundlag for at drive en forretning inden for Davidsens Tømmerhandel, fortsætter han.

Satsning i hele landet

Med opkøbet af Optimera vokser Davidsens Tømmerhandel med et trylleslag til næsten dobbelt størrelse og kommer til at dække hele landet.

Især havde Optimera godt fat i områderne omkring store byer som København, Aarhus og Aalborg.

- Vi køber en virksomhed i vækst og en virksomhed med dygtige medarbejdere, som skal være med til at løfte Davidsen ud i hele Danmark de kommende år, har Henrik Clausen udtalt i en pressemeddelelse.

Davidsens Tømmerhandel er en familieejet handelsvirksomhed inden for trælast og byggemarked. Inden fusionen havde selskabet 13 afdelinger, men nu nærmer de sig 30.

LÆS OGSÅ: Byggekæde åbner et digitalt showroom

Læs hele artiklen på Nordjyske


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD