Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Byggekæde åbner et digitalt showroom

Fredag den 30 august 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med tiden skal digitale løsninger reducere antallet af udstillinger ude i kædens byggemarkeder. Et nyt digitalt showroom er første skridt.

Byggekæden Stark har netop lanceret et slags digitalt showroom på sin hjemmeside, som skal give kunderne et visuelt overblik over hundredvis af fliser og opsætninger.

- Indtil i dag har man kun kunne se, hvordan fliserne tager sig ud via udstillinger, og her kan man jo ikke gå ind og skifte ud i fliserne, hvis man er utilfreds med størrelsen, farven eller noget tredje, siger Jesper Thorenfeldt Nielsen i en pressemeddelelse. Han er kategori- og markedschef i Stark.

- I vores nye virtuelle showroom gør vi det nemmere og ikke mindst hurtigere at finde frem til den helt rigtige kombination, fortsætter han.

Med tiden er det planen, at Start gennem digitale løsninger som denne kan reducere antallet af udstillinger og på den gøre forretningen mere effektiv og bæredygtig, fremgår det af pressemeddelelsen.

Passer til tidens trend

Hos Stark fornemmer man desuden en klar tendens til, at kunderne vil sætte deres eget præg på deres hjem. Sociale medier som Instagram har været med til at drive udviklingen, vurderer byggekæden.

- Der er ingen tvivl om, at hvor vi før i tiden solgte fliser til rigtig mange ”type-badeværelser”, så er der i dag flere og flere, der kommer ind og vil se, hvordan det ser ud, hvis man sammensætter nogle farvede fliser eller ændrer farven på fugerne, Jesper Thorenfeldt Nielsen.

- Og så er det altså en rigtig god hjælp at kunne se resultatet visuelt, inden man går ud og laver et helt nyt badeværelse, der hurtigt løber op i 100.000 kroner, siger han.

Stark har 72 danske byggemarkeder, hvoraf 20 bliver betragtet som flagskibsbutikker.

LÆS OGSÅ: Byggekæde indfører ny mærkning: - Vi er ikke frelsteFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD