Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Succesfuld skotøjsmand henter forstærkning udefra

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 7 juli 2022 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

En dansk forretningsmand, som i disse år tjener millioner på salg af sko, har valgt at forstærke direktørholet i jagten på mere vækst.

Selskabet Sports Connection, som sidder på rettighederne til at sælge sko fra det amerikanske mærke Skechers i Norden, udvider nu direktionen.

Allerede fra juli måneds start tiltrådte Brian Bo Knudsen som COO. Han har tidligere været adm. direktør for fodboldklubben Esbjerg og har desuden været Sydbank i adskillige år, skriver Sports Connection i et opslag på LinkedIn.

Foruden den nye direktør i klassen består direktionen nu af CFO Rikke Knudsen og Peter Jørgensen, der både er stifter, ejer og adm. direktør i selskabet.

- Vi oplever en fortsat helt fantastisk udvikling i salget af Skechers på alle vore markeder, skriver Sports Connection på LinkedIN.

- For at understøtte fremgangen og vores planlagte fremtidige vækst, så har vi besluttet at udvide den øverste ledelse og samtidig styrke vores øvrige organisation, skriver selskabet.

Vækst trods færre kunder i butikkerne

Skechers i Norden består af 175 shop-in-shops, 53 konceptbutikker og en lang række eksterne forhandlere.

I 2021 steg omsætningen med 21 procent til 456,5 millioner kroner, mens væksten var endnu større på bundlinjen, hvor overskuddet lyder på 108 millioner før skat - en fremgang på hele 74 procent.

- Vi var i 2021 fortsat ramt af corona med periodevise nedlukninger af butikker i Danmark, Norge og Tyskland, siger Peter Jørgensen, der både er hovedaktionær og adm. direktør for Sports Connection.

- Besøgstallet i butikkerne er fortsat ikke på højde med 2019, men på trods af de omstændigheder har vi været i stand til at øge salget i de fem lande, vi er repræsenteret i. Vi har nået en størrelse, hvor vi har en god platform for yderligere vækst, siger Peter Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Skomærke overvinder krise: Går fra afvikling til udviklingFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD