Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stærkt kritiseret burgerkæde skifter direktør - igen

Friday den 18 December 2020 kl. 10:33 - Kilde: Ekstra Bladet

Efter få måneder stopper en tidligere profil fra Dansk Supermarked som adm. direktør for burgerkæde. En erfaren afløser er fundet.

En af årets udskældte virksomheder, burgerkæden Burger Shack, har igen skiftet ud på direktørposten. Det skriver Ekstra Bladet.

Fremover kan Thomas Lendrell kalde sig administrerende direktør for kæden, som har omkring 15 spisesteder i Danmark. Han kommer fra et job som vicedirektør i pizzakæden Gorms, men har også mange års erfaring fra Homemate og McDonald’s.

Thomas Lendrell afløser den 63-årige Lars Hviid efter få måneder. Da han startede som adm. direktør i august, havde Burger Shack netop været igennem flere uheldige sager om manglende fødevaresikkerhed og misvisende markedsføring af råvarerne.

- Vi har lavet fejl, som vi ikke burde have lavet. De er nu blevet rettet og vi knokler for at genvinde kundernes tillid. Vi strammer derfor vores interne kontrol og arbejdsgange og forventer at få vores glade smileys tilbage inden kort tid, sagde Lars Hviid, som har en fortid som it-direktør i Dansk Supermarked, i forbindelse med sin tiltrædelse.

Fra posten i Burger Shack rykker Lars Hviid nu over til kæden Pizza Hytten, som har samme ejer - iværksætteren Qasem Ziar.

Flere års vokseværk

Burger Shack blev grundlagt i 2016, hvor den første restaurant åbnede i hjembyen Aarhus.

Konceptet blev godt modtaget af aarhusianerne, og Burger Shack blev endda kåret som Årets Bedste af Århus Stiftstidendes læsere to år i træk.

Med succesen fulgte også en ekspansion. I første omgang gjaldt det flere jyske byer, men i 2019 indledte den daværende direktør - Christoffer No Kjærholm - en satsning på det københavnske marked, hvor konkurrencen inden for burgerbranchen ellers er kendt for at være benhård.

- Jeg tror, København har brug for Burger Shack, sagde Christoffer Noe Kjærholm til Politiken sidste år.

- Vi kan noget, de andre ikke kan. Vi har et fantastisk produkt og nogle mærkesager omkring økologi, bæredygtighed og dyrevelfærd. Og så er vi prisvenlige. Alle har råd til at spise hos os, fortsatte han.

LÆS OGSÅ: Corona-ramt kæde slår rekord efter to kedelige underskudsår

Læs hele artiklen på Ekstra Bladet


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD