Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stormombruste Telenor præsenterer nyt samarbejde

Foto: detailfolk.dkTuesday den 24 September 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Snart bliver Telenors produkter tilgængelige i varehuse over hele landet. - Vi får adgang til helt nye kundestrømme, siger direktør.

Fremover kommer Telenors produkter til at være på hylderne i alle Elgigantens 38 varehuse.

I forvejen driver Telenor 57 egne butikker over hele landet, og det nye samarbejde kommer til at være et supplement, der meget gerne skulle øge synligheden på markedet, skriver teleoperatøren i en pressemeddelelse.

- Samarbejdet med Elgiganten gør os meget mere tilgængelige for vores kunder, og vi får adgang til helt nye kundestrømme hos Elgigantens cirka 13 millioner besøgende årligt, siger Tor-Arne Fosser, kundedirektør i Telenor.

- Vi får mulighed for at nå ud til en ny kundegruppe, der måske ikke er vant til at komme i vores butikker, og derfor ikke er bekendt med vores produkter, fortsætter han.

Sikrer et bredere udbud

Samarbejdet betyder helt konkret, at kunderne kan få et abonnement fra Telenor, når de eksempelvis køber en ny mobiltelefon i Elgiganten.

- Vi har en klar ambition om at tilbyde vores kunder et bredt udbud af relevante produkter, siger Peder Stedal. Han er administrende direktør i Elgiganten.

- Med Telenors udvalg af mobilabonnementer på hylderne kan vi sikre kunderne et større udbud og en højere valgfrihed mellem relevante mobilabonnementer, der lever op til kundernes forskellige behov og ønsker, fortsætter han.

Telenor har været i mediernes søgelys, siden Ekstra Bladet i august kunne afsløre, at flere kunderne var blevet snydt i teleoperatørens butikker.

Senest har retaildirektøren og en distriktschef så mistet deres job i forbindelse med en reorganisering.

LÆS OGSÅ: Den øverste chef for Telenors butikker mister jobbetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD