Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stormagasin fyrer 2.500 medarbejdere

Foto: detailfolk.dkThursday den 9 January 2014 kl. 10:25 af: Freja Thorbech

I et forsøg på at øge indtjeningen fyrer et amerikansk stormagasin nu 2.500 ansatte.

2.500 medarbejdere hos Macy's kan godt begynde at se sig om efter et nyt job.

Det amerikanske stormagasin har i en pressemeddelelse bekendtgjort, at man i en sparemanøvre vil reducere antallet af medarbejdere i forsøget på at øge sin indtjening.

Det sker blandt andet ved at sammenlægge nogle af kædens regioner og distrikter, mens man også vil kombinere nogle af stillingerne rundt om i kædens butikker. Også i administrationen vil man skære ned på antallet af medarbejdere.

Macy's regner med at kunne spare omkring 100 millioner dollars om året på manøvren.

- Vores selskab har øget salg og profit betydeligt over de seneste fire år, og vi har skabt en kultur for vækst i Macy's. Vi begyndte for fem år siden med en række forretningsstrategier, der i vid udstrækning var uprøvet for en detailhandler med vores størrelse. Efterhånden som succeserne af disse strategier har udfoldet sig, har vi identificeret nogle områder, hvor vi kan forbedre vores effektivitet uden at gå på kompromis med vores effektivitet i forhold til at servicere vores kunders konstant udviklende behov, siger Terry J. Lundgren, der er adm. direktør i Macy's, i pressemeddelelsen.

Fortsat fokus på omnichannel

Selvom kæden regner med at fyre 2.500 medarbejdere, vil man fortsat oprette stillinger i andre dele af virksomheden som eksempelvis i online-afdelingen. Macy's regner derfor med at kædens samlede arbejdsstyrken også i fremtiden vil ligge på de godt 175.000 ansatte, som man har i dag.

Macy's regner samtidig med at lukke en række butikker, mens man dog også allerede har nye butikker på tegnebrættet, da de fysiske butikker udgør en væsentlig faktor i kædens omnichannel-strategi.

Macy's driver i dag 840 stormagasiner under navnene Macy's og Bloomingdale's i 45 amerikanske stater samt i Guam og Puerto Rico.

LÆS OGSÅ: Stormagasin forsøger sig med drive-in konceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD