Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Legendarisk musikkæde massefyrer og lukker butikker

Foto: detailfolk.dkTuesday den 12 February 2013 kl. 08:00 af: Simone Hansen

Mindst 930 ansatte står til at få en fyreseddel, når en snart 100 år gammel musikkæde lukker butikker.

Den engelske musikkæde HMV, der har eksisteret siden 1921, klarer ikke skærende uden butikslukninger. For omkring en måned siden kom det frem, at kæden var konkurstruet og administratorer fra firmaet Deloitte måtte ind over virksomheden.

LÆS OGSÅ: Legendarisk musikkæde tæt på konkurs

Og opskriften på overlevelse lyder altså, ifølge administratorerne, på 66 butikslukninger og mindst 930 fyringer. Det skriver The Guardian.

Støtte fra medarbejdere

- Som led i vores løbende gennemgang af HMV's finansielle position, har vi nu (…) identificeret 66 tabsgivende butikker, der skal lukkes. Dette skridt er taget for at forbedre mulighederne for at sikre virksomhedens fremtid, siger administrator Nick Edwards til the Guardian og tilføjer:

-Vi fortsætter med at modtage stærk støtte fra medarbejdere og er yderst taknemmelige for dem og deres engagement i løbet af en vanskelig periode.

Flagskibet sælges

Ifølge avisen lukker man blandt andet alle fem butikker i Edinburgh, tre i Glasgow og fire i London. Administratorerne fra Deloitte har også planer om at sælge ’flagskibsbutikken’ på Oxford Street i London.

Herhjemme kæmper musikkæder også en hård kamp mod stigningen af lovlige og ulovlige downloads af musik og film på nettet. I september bukkede TP Musik under for presset og gik konkurs . I samme måned måtte Expert-kæden dreje nøglen om i Sverige og udmeldte samtidig, at de satser på færre butikker i Danmark. 

LÆS OGSÅ: Musikkæde går konkurs

LÆS OGSÅ: Expert satser på færre men større butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD