Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Legendarisk musikkæde tæt på konkurs

Foto: detailfolk.dkWednesday den 16 January 2013 kl. 06:20 af: Simone Hansen

Britisk detailgigant med næsten 300 butikker er kollapset og råber om hjælp for at redde deres mange tusinde ansatte.

Den britiske musikkæde HMV måtte igår erkende, at den er ganske tæt på sammenbrud. Og både slukørede og vrede kunder måtte forlade butikkerne med besked om, at kæden hverken giver penge tilbage, ombytter varer eller tager imod gavekort pt. Det skriver Dailymail.co. 

Detailgiganten, der har mere end 90 år på bagen og omkring 4.500 ansatte, har nu bedt administratorer fra konsulentfirmaet Deloitte om hjælp til at finde en køber, der vil redde dem ud af gælden på 220 millioner pund, skriver guardian.com.

Pres fra onlinebutikker

Henover weekenden har HMV ellers holdt møde med de kreditorer, de skylder penge, men igår måtte de altså annoncere, at de ikke har været i stand til at indgå en aftale og herefter blev firmaets aktier lukket. 

HMV giver blandt andet et sløjt julesalg skylden og må, som mange andre elektronik- og musikkæder konstatere, at den stigende onlinehandel især rammer deres branche. 

Herhjemme kæmper branchen på samme måde og i løbet af efteråret bukkede TP Musik Marked under for presset efterfulgt af den svenske afdeling af Expert-butikkerne, der også forventer at reducere antallet af butikker i Danmark. 

LÆS OGSÅ: Musikkæde går konkurs

LÆS OGSÅ: Expert i Sverige lukker

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD