Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Stor butikskæde med uforløst potentiale får ny ejer

Stor butikskæde med uforløst potentiale får ny ejer

Tomas Holm Hedehus, adm. direktør i Euronics Danmark.

Onsdag den 27 oktober 2021 kl. 10:18 af: Kristian Holgersen

Køberen af landets største lampekæde har i forvejen en af konkurrenterne i folden. - Et særdeles stærkt brand, siger direktør.

Ved årsskiftet kommer de 30 butikker i Lysmesteren på nye hænder.

Hele den store lampekæde er blevet opkøbt af Euronics Danmark A/S, som i forvejen er kædekontor for butikkerne i El-Salg, Photocare og - ikke mindst - konkurrenten Lyspunkt.

Sælgeren er CB Nordisk Holding A/S.

- Der er uforløst potentiale i Lysmesteren, som jeg er sikker på, at vi med vores setup og vores knowhow kan løfte sammen med kædens butikkerne og derigennem sikre, at Lysmesteren bliver en endnu stærkere aktør, siger Tomas Holm Hedehus, adm. direktør i Euronics Danmark.

Handlen omfatter partneraftaler med alle 30 butikker, grossistkunder, medarbejdere og Lysmesterens øvrige forpligtelser. Prisen fremgår ikke.

- Lysmesteren er et særdeles stærkt brand, som passer godt ind i vores portefølje af specialiserede detailbutikker, siger Tomas Holm Hedeus.

- Vi fokuserer på butikker med en stærk lokal forankring og et højt serviceniveau, men som samtidig kræver en strømlinet og effektiv administration og online tilstedeværelse for at være konkurrencedygtige over for forbrugeren, fortsætter han.

Effektivitet skal sikre detailhandlen

I Euronics Danmark er opkøb af butikskæder en del af strategien. Det gælder nemlig om at samle kræfterne, hvis detailhandlen skal have en chance, mener direktøren.

- Hvis vi skal udvikle detailhandlen, også uden for de større byer, kræver det, at vi konsoliderer os og skaber effektive forretningsgange. Penge alene gør det ikke, siger Tomas Holm Hedehus.

Euronics Danmark er medlem af Euronics International - et indkøbsfællesskab for mere end 11.000 butikker i 37 lande. Netop det større setup var afgørende for Lysmesteren, lyder det fra den nuværende ejer.

- Vi har drevet kæden succesfuldt gennem seks år, siger Reidar G. Mueller fra CB Nordisk Holding.

- Men vi måtte også erkende for et års tid siden, at udviklingen inden for IT, digitalisering og nethandel kræver nye, større investeringer og et langsigtet samarbejde med en seriøs partner for at skabe bæredygtige forretninger på længere sigt, siger Reidar G. Mueller.

LÆS OGSÅ: 65-årig ejer sælger landsdækkende kæde i absolut topformFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD