Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stor boligkæde med ny direktør i front holder omsætningen

Foto: PR-fotoThursday den 3 November 2022 kl. 11:11 af: Kristian Holgersen

I det første årsregnskab siden direktørskiftet holder omsætningen niveau - også selvom de usikre tider smitter af på kundebesøgene.

Med en omsætning på 1,7 milliarder kroner fastholder bolig- og møbelkæden Ilva niveauet fra sidste år. Samtidig lyder EBIT-resultatet på 91 millioner kroner.

Det betragter den adm. direktør, Martin Hallund, som en succes. Regnskabsåret, som sluttede ved udgangen af august, har nemlig været spækket med udfordringer.

- Set i lyset af et år med stigende usikkerhed blandt forbrugerne, er vi meget tilfredse med vores resultat, siger han i en pressemeddelelse.

Særligt i sidste kvartal kunne Ilva mærke forbrugernes usikkerhed i antallet af kundebesøg i kædens godt 40 varehuse.

- At vi så alligevel lykkes med at fastholde vores omsætningsniveau, skyldes i høj grad vores dedikerede medarbejdere, som har været rigtig dygtige til at eksekvere på vores strategi, siger Martin Hallund.

Første årsregnskab som direktør

Martin Hallund blev præsenteret som adm. direktør i december sidste år, så det er første gang, at han præsenterer resultaterne fra Ilvas årsregnskab.

Forgængeren, Rami Jensen, er rykket videre til en af de endnu tungere poster i dansk detail - nemlig som topchef for boligkæden Jysk.

- Hvis du havde spurgt mig sidste år, hvad forventningerne til det netop afsluttede regnskabsår var, tror jeg ikke mange kunne have forstillet sig den virkelighed, der har ramt os alle, siger Martin Hallund og fortsætter:

- Men vi holder fast i vores strategiske kurs på den lange bane og med endnu et godt regnskabsår i ryggen, er ILVA godt rustet til fremtiden.

Den strategiske kurs byder blandt andet på ekspansion i både Danmark og Sverige.

LÆS OGSÅ: Landsdækkende møbelkæde har fundet ny adm. direktørFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD