Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Landsdækkende møbelkæde har fundet ny adm. direktør

Wednesday den 8 December 2021 kl. 11:07 af: Kristian Holgersen

Gennem et stykke tid har det stået klart, at den nuværende CEO i møbelkæden havde fået præsidentposten i Jysk. Nu er afløseren fundet.

47-årige Martin Hallund bliver den næste adm. direktør for møbelkæden Ilva. Det skriver Lars Larsen Group i en pressemeddelelse.

Den nuværende direktør - Rami Jensen - bliver dog siddende på sin post indtil september 2022, hvor han starter som direktør og præsident for Jysk.

I Martin Hallund har Ilva fundet en direktør med stort kendskab til virksomheden. Gennem mere end 25 år har han arbejdet i Ilva/Idémøbler.

- Jeg begyndte min lederkarriere som driftsansvarlig på lageret, men siden har jeg arbejdet i rigtig mange funktioner og haft mange forskellige roller, siger Martin Hallund, der i dag er Retail Director i Ilva.

- Det har givet mig en god forståelse af alle dele af virksomheden, og det ser jeg bestemt som en fordel, fortsætter han.

En vigtig brik i Ilvas turnaround

Som Retail Director har Marin Hallund været med til at udvikle den strategi, som gennem de senere år har været med til at trække Ilva fri af de økonomiske vanskeligheder.

- Jeg har været med gennem hele arbejdet med strategien, og der er stadig meget i den, som skal eksekveres, for at styrke Ilva yderligere, siger Martin Hallund.

- Det gælder blandt andet ekspansion med flere butikker i Sverige og en fortsat styrkelse af den digitale del af forretningen. Det er projekter, som jeg glæder mig meget til at stå i spidsen for, siger Martin Hallund.

Før første gang i mere end 10 år ender driften (EBIT: 100 millioner kroner) med at gå i plus, viser et udpluk af tallene fra det kommende årsregnskab for Ilva. Samtidig rammer omsætningen 1,7 millioner kroner.

Ilva har 42 bolighuse i Danmark, mens der er otte i udlandet.

LÆS OGSÅ: Afgående topchef siger go’daw til rekordomsætningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD