Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Fusioneret kæde jubler over bedste resultat i mange år

Foto: detailfolk.dkFredag den 30 oktober 2020 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter flere vanskelige år begynder det nu at lysne for en af de store kæder i Lars Lars Group. Et overskud er på vej, lover direktør.

Det bedste resultat gennem de seneste 10 år letter stemningen i møbelkæden Ilva.

Et overskud er det endnu ikke blevet til, men udviklingen går klart den rigtige vej, hvilket glæder den administrerende direktør, Rami Jensen.

- Enhver, der har fulgt Ilva, ved, at vi har været gennem nogle udfordrende år, hvor vi har taget nogle meget store beslutninger, siger han i en pressemeddelelse.

- Ikke mindst beslutningen om at sammenlægge Ilva og IDÉmøbler, så vi kunne fokusere 100 procent på Ilva-brandet, var vanskelig. Men udviklingen og årsresultatet viser, at den var rigtig, fortsætter han.

Omsætningen lyder på 1,5 milliarder kroner, mens resultatet af den primære drift nærmer sig nullet med et minus 10 millioner kroner.

Direktør lover overskud

Ligesom for mange andre i detailhandlen har 2020 udviklet sig på den måde, at salget bremsede op i foråret, mens det efterfølgende accelererede hen over sommeren.

- Vi har haft nogle rigtig gode måneder, som vi ikke engang kan se den fulde effekt af i årsregnskabet, siger Rami Jensen.

- Det skyldes, at vi leverer mange speciallavede møbler, som er solgt, men som først bliver talt med i vores regnskab, når varen er leveret til kunden. Det betyder, at vi kan glæde os over en rigtig god begyndelse på indeværende finansår, siger han.

Målsætningen for hele det indeværende regnskabsår er klar. Rami Jensen har lovet ejerne i Lars Larsen Group at bidrage med et overskud.

- Ilva har været igennem en lang periode med underskud år efter år, og det er klart, at det påvirker alle medarbejdere i virksomheden. Derfor er jeg også utrolig glad for, at vi præsterer bedre end planlagt, og at vi kommer ud af indeværende regnskabsår med et overskud, hvis vi følger kurven, siger direktøren.

LÆS OGSÅ: Tidligere fodboldhelt investerer i ambitiøs møbelkædeFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD