Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Stor bagerkæde har fået ny adm. direktør

(Arkivfoto)
Foto: detailfolk.dkOnsdag den 16 marts 2022 kl. 11:19 af: Kristian Holgersen

Stifteren af sjællandsk bagerkæde har nu overladt posten som adm. direktør til en profil uden forhåndskendskab til branchen

Bagerkæden Farumhus, som har 15 butikker på Sjælland, skifter ud på direktørposten.

Stifter Peter Frank Jørgensen træder et skridt tilbage og overlader i stedet ansvaret for den daglige drift til Maj-Britt Damgaard. Det skriver den nye adm. direktør selv i et opslag på LinkedIn.

- Muligheden for at blive CEO hos konditorkæden Farumhus opstod, og jeg var ikke i tvivl, her måtte jeg slå til, skriver hun.

Maj-Britt Damgaard har tidlgiere været salgschef hos Forbrugsforeningen, og før det har hun blandt andet haft chefstillinger i Alm. Brand og været filialdirektør i Sydbank. Et indgående kendskab til bagerbranchen kan hun altså ikke trække på, men lægger selv vægt på andre kvaliteter.

- Jeg brænder for udvikling af andre mennesker med udgangspunkt i det enkelte individs potentiale. Og mit hjerte banker for, at vi i fællesskab tilbyder helt unikke kundeoplevelser med stor respekt for bæredygtighed og madspild, skriver hun på LinkedIn.

Med en ny adm. direktør installeret rykker Peter Frank Jørgensen ind som næstformand i bestyrelsen for Farumhus. Det fremgår af cvr-registeret.

Farumhus blev stiftet i 1996. Bagerkæden har i øjeblikket 15 butikker, som ligger nord for København med en enkelt undtagelse i Karlslunde. En del af butikkerne deler tag med Meny-kædens butikker.

I det seneste årsregnskab, som gælder for 2021, kunne Farumhus A/S bogføre et overskud på 793.000 kroner. Omsætningen bliver ikke offentliggjort.

LÆS OGSÅ: Hullet blev for dybt: Fynske bagerforretninger går konkursFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD