Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stifter af Lagkagehuset: Ville ikke ende som en typisk provinsbager

Foto: detailfolk.dkThursday den 21 September 2017 kl. 10:30 - Kilde: Børsen

Ønsket om at knække bagernes livskurve fik Steen Skallebæk til at satse stort. I dag har han tjent millioner på Lagkagehuset.

Selvom de står bag den kendte kæde Lagkagehuset, som blev solgt i en milliardhandel tidligere på året, så holder stifterne, Steen Skallebæk og Ole Kristoffersen, ofte lav profil i offentligheden.

Nu står Steen Skallebæk for en sjælden gangs skyld frem og fortæller hele sin historie - fra bagerelev til big business - i et længere interview med Børsen.

Siden 1990'erne havde Steen Skallebæk stor succes med forskellige bagerier i Sønderjylland. Men det var ikke nok. Allerede dengang var sulten efter nye og større forretningseventyr til stede.

- Jeg spekulerer meget over, hvad fremtiden vil bringe og tænker på den klassiske livskurve for bagermestre med egen butik. Hvad sker der den dag, man bliver gammel og ikke længere har energien og overskuddet til at stå op midt om natten for at gå ned i bageriet og gå i gang, siger han til Børsen og fortsætter:

- Normalt er det sådan, at man enten sælger forretningen til en bagersvend, eller man lukker butikken. Det er de to muligheder, der er. Men jeg kommer til at tænke på, om der er en tredje vej? Kan jeg på nogen måde knække bagerens klassiske livskurve og skabe en længere levetid for sådan en forretning som min?

Derfor tog han en dag kontakt til sin ven Ole Kristoffersen, bagermester i København, som også var interesseret i at knække bagernes livskurve.

Sammen med FSN Capital startede de Lagkagehuset op i 2008 med fire butikker. Næsten ti år senere er tallet steget til 67.

LÆS OGSÅ: Lagkagehuset får ny topchef

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD