Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Stark overtager millionforretning fra konkurrent

Foto: STARKThursday den 6 February 2020 kl. 09:14 af: Kristian Holgersen

Byggekoncernen Stark har igen tegnebogen fremme. Denne gang gælder det en dansk forretning, som omsætter for et trecifret millionbeløb.

Så sent som i november sidste år overtog byggekoncernen Stark en gruppe jyske forretninger. Men strømmen af opkøb fortsætter.

Fremover bliver XL Byg Jens Schultz A/S, der har butikker i Svendborg, Rudkøbing på Langeland og Marstal på Ærø en del af Stark.

I en pressemeddelelse bliver XL Byg Jens Schultz beskrevet som en "veldrevet" forretning med en årlig omsætning på 266 millioner kroner. Af den grund vil den nye ejer stort set kun ændre navn og logo.

- Stark er stolte over at få mulighed for at drive Jens Schultz’s flotte livsværk videre. Jens Schultz A/S er en ledende virksomhed i området med mange og loyale kunder, som vi glæder os til at byde velkommen, siger Britta K. Stenholt. Hun er administrerende direktør i Stark.

- Jeg vil især gerne takke Jens Schultz og hans mange dygtige medarbejdere for gennem årene at have opbygget et særdeles godt forhold til virksomhedens mange kunder. Det ser vi frem til både at videreudvikle og værne om, siger hun.

Med opkøbet fortsætter Stark sin vækststrategi. Tidligere i år overtog byggekoncernen kæden Sjakks aktiviteter i Midt- og Østjylland, og med den seneste tilføjelse kommer antallet af trælaster i hele landet op på 73.

Alle medarbejdere i XL Byg Jens Schultz følger med under den nye ejer.

LÆS OGSÅ: Sulten byggekoncern mister næsten halvdelen af overskuddetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD