Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Stark har banket en velkørende vækstmaskine sammen

Foto: STARKWednesday den 5 January 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Stærk vækst på både top- og bundlinje får økonomidirektør i Stark Danmark til at vende tommelfingeren i vejret.

Byggemarkedskæden Stark har en indbringende forretning kørende i Danmark. Det er årsregnskabet for 2020/21 et tydeligt bevis på.

Omsætningen steg med 17,7 procent til 8,7 milliarder kroner, mens resultatet før skat lyder på 372 millioner kroner - en forbedring på 12,7 procent.

- Årets resultat med tocifret vækst i både omsætning og samlet resultat må betegnes som tilfredsstillende. Ikke mindst i et år, der har været præget af fortsatte følgevirkninger af coronakrisen, siger Troels Vibholm, økonomidirektør i Stark.

- Markedet har været udfordret af flaskehalse i den internationale transport, vareknaphed og prisstigninger på en lang række produkter. Alligevel er det lykkedes os at fastholde og udbygge den gode service for vores kunder, siger Troels Vibholm.

Undervejs i regnskabsperioden har Stark Danmark blandt andet åbnet sin første forretning på Bornholm, to små by-butikker i København og fået godkendt overtagelsen af de fire opkøbte byggemarkeder fra Jens Schultz A/S.

LÆS OGSÅ: Stark opretter ny chefstilling: - En markant oprustningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD