Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Søstrene Grene – nu med Shu-bi-dua

Det er tre oprindelige medlemmer af Shu-bi-dua der står bag det nye album, og som normalt slår deres folder i Hardinger Band, med Michael Hardinger til højre.
Foto: PressefotoTorsdag den 2 november 2017 kl. 10:51 af: Dennis Clausager

I et nyt eksklusivt samarbejde byder den populære kæde nu op til dans med både albumsalg og koncerter.

Hos Søstrene Grene går man ofte nye veje i forsøget på at forny sig og introducere nye varekategorier. Og nu er turen kommet til musikken.

I et eksklusivt samarbejde, kommer et nyt album med Shu-bi-dua materiale der aldrig tidligere har været indspillet og udgivet, til salg i kæden. Det skriver Søstrene Grene i en pressemeddelelse.

Tidligere medlemmer indspiller

Det nye album ”Sym-Fo-19”, der udkommer på CD 3. november og LP i december, og det er tidligere oprindelige medlemmer af Shu-bi-dua, blandt andet Michael Hardinger, der i dag er aktiv i Hardinger Band, der har været i gemmerne for at finde det gamle materiale.

- Shu-bi-dua var min arbejdsplads i 25 år, og selvom vi "kun" fik indspillet omkring 200 sange, blev der skrevet dobbelt så mange. Da jeg fandt en kasse med gamle demoer, besluttede jeg at binde en sløjfe om en fantastisk periode i mit liv med denne hyldest til Shu-bi-duas musik og tekstunivers. Sammen med mit band har jeg udvalgt en samling numre, vi synes, der er sjove nok til en 19. – og sidste – plade med Shub-materiale, siger Michael Hardinger i forbindelse med udgivelsen.

Koncerter i Søstrene Grene

Det nye album Sym-Fo-19 vil eksklusivt sælges i alle Søstrene Grene-butikker landet over, og det glæder den kreative direktør i kæden.

- Shu-bi-dua er en institution i dansk musik, og jeg har altid holdt meget af deres leg med ord og historiefortælling. Det er noget, vi også sætter stor pris på i Søstrene Grene. Jeg forbinder Shu-bi-dua og nu Hardinger Band med glæde og gode oplevelser, og det vil vi altid gerne give videre til vores kunder. Derfor spidsede jeg selvfølgelig ører, da jeg hørte, at der lå en masse gammelt Shu-bi-dua-guld og ventede på at komme frem i lyset, siger Cresten Grene, kreativ direktør og medejer i Søstrene Grene.

Udgivelsen markeres også med to gratis koncerter ved to af Søstrene Grene’s butikker, der vil foregå i Frederiksberg Centret fredag den 3. november klokken 16.30 og Bruuns Galleri, Aarhus, lørdag den 4. november klokken 14.00.

Sym-Fo-19 består af en samling numre, der er skrevet til Shu-bi-dua op igennem 70’erne, 80’erne og 90’erne, mens tre af Hardinger Band’s medlemmer var del af den danske succesgruppe. Michael Hardinger står bag de fleste af de nye numre, mens Kim Daugaard og Jørgen Thorup, også fra Shu-bi-dua, samt "Krumme-komponist" Rasmus Schwenger også har haft en finger med på et par stykker.

LÆS OGSÅ: Mikkel Grene i Gurubogen: Topstyret ledelse er passéFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD