Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Familien bag Søstrene Grene holder årlige møder for at undgå konflikter

Mandag den 26 juni 2017 kl. 10:09 - Kilde: Business

Den største frygt for familievirksomheder er problemer med interne stridigheder. I Søstrene Grene har familien valgt en særlig taktik.

En ny undersøgelse fra Deloitte viser, at det, familievirksomheder frygter mest af alt, er interne stridigheder. Faktisk fylder den bekymring mere end ændringer i markedet og ændringer i lovgivningen. Det skriver Business.

Søstrene Grene er en familieejet virksomhed. Og her har familien valgt at holde familieråd en gang om året. Her deltager virksomhedens bestyrelse også. Idéen er, at det bliver diskuteret, hvordan virksomhedens konstruktion sikrer virksomheden bedst muligt.

- Man er nødt til at tage det løbende. Vi har forpligtet os selv og hinanden til at sætte os ned en gang om året og snakke igennem, om tingene er rigtigt skruet sammen. Ellers er det hurtigt noget, man udskyder, for det kan godt være lidt ubehageligt at skulle sidde og snakke om ’hvad nu hvis vi bliver uvenner’, ’hvad nu hvis vi bliver syge’, ’hvad nu hvis man dør’. Det er ikke lige det, man har allermest lyst til at sidde og snakke om, siger Mikkel Grene, der er adm. direktør i Søstrene Grene til Business.

Mor og moster startede firmaet

Han ejer firmaet sammen med sin bror Cresten Grene. Søstrene Grene blev oprindleigt stiftet af deres mor og moster i 1973. Brødrene overtog firmaet i 2003.

- Der skal tages beslutninger fra ejerne i forhold til, hvad der skal ske med virksomheden, så det er selvfølgelig en kæmpe risiko, hvis man forestiller sig, der er en ejerkreds, som ikke kan arbejde sammen, snakke sammen eller måske ligefrem ikke kan være i samme rum. Det handler om at få skrevet alting ind i ejeraftalen for at sikre virksomheden bedst muligt, siger Mikkel Grene.

LÆS OGSÅ: Flot regnskab fra Søstrene Grene

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD