Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Whistleblowerloven i detailbranchen: Har du fået helt styr på din whistleblowerordning? "

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Særlig supermarkedskæde går en vægtklasse op

Torsdag den 20 januar 2022 kl. 11:46 af: Redaktionen

Seks små supermarkeder, der gør salget op i tons, oplevede en større tilslutning fra kunderne i 2021.

Wefood er en af landets små supermarkedskæder, hvor der bliver solgt overskudsvarer, som traditionelle dagligvarebutikker vælger at kassere.

I 2021 solgte de seks Wefood-butikker 417 tons varer, hvilket er en stigning på 18 procentpoint i forhold til 2020. Det skriver Folkekirkens Nødhjælp, som står bag kæden, i en pressemeddelelse.

- Vi er rigtig stolte over, at Wefood fortsat er populært rundt om i Danmark. Både blandt kunderne og vores gode samarbejdspartnere. Vi oplever stor interesse for Wefood både i udlandet og herhjemme, og forhåbentligt kan vi åbne endnu en butik i 2022, siger generalsekretær i Folkekirkens Nødhjælp, Birgitte Qvist-Sørensen.

To af de største leverandører af varer er Salling Group og Nemlig.com. I 2021 leverede de to virksomheder henholdsvis 155 og 121 tons til Wefood, svarende to tredjedele af det samlede salg.

Overskuddet fra butikkerne går til at bekæmpe sult og forebygge konsekvenserne af klimaforandringerne for mennesker i nød.

- Vi er utroligt glade for, at så mange mennesker sætter madspild og klimaet på menuen og har lyst til at handle i Wefood, siger Birgitte Qvist-Sørensen.

Wefood er Danmarks første supermarkedskæde, der sælger overskudsvarer. Den første butik åbnede i 2016, og i dag er der tre butikker i København, og tre butikker i Jylland.

LÆS OGSÅ: Supermarkederne har smidt alle hæmninger i priskrigFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD