Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Madspild: Netto i nyt lykkepose-samarbejde

Foto: PRTuesday den 12 May 2020 kl. 11:40 af: Redaktionen

Forskellige typer madposer skal via et nyt samarbejde med en populær app minimere madspild yderligere i Netto-kæden. 

Discountkæden Netto har siden 2016 arbejdet med at mindske madspildet og har som målsætning, at reducere det med 50 procent inden 2030. Nu skal et nyt digitalt tiltag og samarbejde med Too Good To Go, skubbe udviklingen yderligere i den rigtige retning. Det skriver Netto i en pressemeddelelse.

Pilotprojekt

I første omgang er der tale om et fælles pilotprojekt i København, hvor 11 Nettobutikker på Østerbro bliver koblet på Too Good To Gos app, og discountkæden håber at det bliver en succes.

- I Netto prøver vi, at gøre alt, vi kan for at bekæmpe madspild. Vores nyeste tiltag er et spændende pilotprojekt med Too Good To Go. Fra og med i dag kan man købe Too Good To Go Netto-poser i 11 udvalgte butikker på Østerbro. Bliver det en succes, så vil vi sammen se på, hvordan vi kan rulle det ud til hele Danmark – for kan vi koble alle vores flere end 500 butikker på, så kan vi virkelig gøre en forskel, siger Michael Tilsted, driftdirektør i Netto Danmark.

Efterspurgt Netto

Også hos Nettos nye partner i kampen mod madspild, Too Good To Go, glæder man sig over det nye samarbejde.

- Hos Too Good To Go er vi superspændte på pilotprojektet med Netto. Næsten 1,9 millioner danskere har downloaded Too Good To Go-appen, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at en stor del af dem længe har efterspurgt Netto i appen. Så vi er meget glade for, at vi nu i første omgang kan give vores brugere på Østerbro mulighed for at teste konceptet, siger Heidi Boye, landechef for Too Good To Go i Danmark.

Pilotprojektet stater i maj og kører foreløbigt måneden ud og konceptet består af fire forskellige madposer, herunder en såkaldt lykkepose. 


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD