Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Spar lancerer nyt koncept for varegruppe i fremgang

Foto: PR
Monday den 20 March 2023 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med hjælp fra to store producenter ruller dagligvarekæden Spar et nyt koncept for specialøl ud i butikkerne.

En stigende interesse for specialøl har fået dagligvarekæden Spar til at styrke satsningen på de våde varer.

Butikkerne bliver indrettet med en ny afdeling for specialøl, hvor de mange øl er inddelt efter smagsprofiler. Det nye koncept er udarbejdet med hjælp fra to af de helt store producenter - Carlsberg og Royal Unibrew.

Efter en kort testperiode i fire Spar-butikker, er der opnået en vækst i salget på special- og udenlandske øl på cirka 11 procent, og butikkernes specialøl andel er steget med 2,8 peocent.

- Vi har set vækst på specialølmarkedet i de sidste par år, derfor giver det mening, at Spar hopper med på bølgen og tager del i væksten, siger kommerciel chef hos par, Min Købmand og Let Køb, Kim Scheuer.

- Det nye koncept skal forbedre kundeoplevelsen og tiltrække kunder, som ikke normalt bruger tid i ølafdelingen, når de handler. Vi har investeret over 3 mio. i projektet og vi glæder os til at dele det nye ølunivers med vores kunder, siger han.

På nettet er Spar desuden gået i luften med side, hvor kunderne kan læse om øllets historie og de mange typer, som findes på markedet.

- Uden et stærkt samarbejde mellem kæde, købmænd og vores samarbejdspartnere - Carlsberg og Royal Unibrew - ville det ikke være muligt at komme i mål med så omfattende et projekt, siger kategorichef Morten Skov.

- Med en ny markedsføringsplatform i tilbudsavisen og et endnu mere kompetent personale, som kan vejlede kunderne, er jeg sikker på, at Spar kan følge med den stigende efterspørgsel på specialøl, siger han.

LÆS OGSÅ: Meny rykker nye koncept-afdelinger ud i fem butikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD